Επιχειρηματικές συναντήσεις με την ιταλική εταιρεία NIKA hair beauty excellence

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Επιχειρηματικές συναντήσεις με την ιταλική εταιρεία NIKA hair beauty excellence

5 Δεκέμβριος 2022 @ 09:30 - 16:30

Η εταιρεία NIKA ( www.nika.it) από την ΠΙΖΑ, δραστηριοποιείται στη βιομηχανία ομορφιάς για περισσότερα από 12 χρόνια και εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων για τα μαλλιά.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2012 με έναν και μοναδικό στόχο: να ικανοποιήσει ένα απαιτητικό πελατολόγιο με προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι απόλυτα ασφαλή και έχουν εγγυημένο αποτέλεσμα.
Σήμερα η ΝΙΚΑ , αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας και κομψότητας, αξιοπιστίας και τεχνολογίας, με μια σειρά προϊόντων ικανών για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα: πιο υγιή, πιο δυνατά και πιο όμορφα μαλλιά .
Η γκάμα των προϊόντων της καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών: από βαφές μαλλιών, προϊόντα ενίσχυσης τριχωτού κεφαλής και από επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών καθημερινής υγιεινής και styling, και χωρίζονται σε σειρές για επαγγελματική χρήση (κομμωτήρια, κέντρα ομορφιάς) και σειρές για retail (καταστήματα καλλυντικών)
H εταιρεία αναζητά συνεργάτες στην ελληνική αγορά ( κυρίως εισαγωγείς και διανομείς αντίστοιχων προ’ι’όντων, αλυσίδες κομμωτηρίων ) και για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιήσει επιχειρηματικές συναντήσεις και θα παρουσιάσει τα προϊόντα της στην έδρα του Επιμελητηρίου μας ( Σόλωνος 102 – Αθήνα) τη ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ , από τις 09.30 έως τις 16.00
Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε , να καλέσετε στο τηλ. 210. 7213209 την κα. BREVETTI SABRINA για να σας ορίσει προσωπικό ραντεβού ή να αποστείλετε  στο mail  [email protected] το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή σας με τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας σας

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
5 Δεκέμβριος 2022
Ώρα:
09:30 - 16:30

Χώρος Διεξαγωγής

ΕΛΛΗΝΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΟΛΩΝΟΣ 102
ΑΘΗΝΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ 10680 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2107213209