Αγαπητά Μέλη, Φίλες και Φίλοι,

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια ζωής. 70 χρόνια αδιάκοπης προσπάθειας, 70 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

Για την ενδυνάμωση αυτής της συνεργασίας εργαζόμαστε εντατικά και με επιμονή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Όραμά μας, Ελλάδα και Ιταλία να αποτελέσουν καταλύτη ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ενισχύοντας την οικονομική δραστηριότητα και αυξάνοντας την ευημερία και την ασφάλεια στην περιοχή.

Τιμώντας τα 70 χρόνια ζωής του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου και στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση της προστιθέμενης αξίας των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τα Μέλη και τους Υποστηρικτές του, αναβαθμίσαμε τη διαδικτυακή παρουσία του.

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στον νέο ιστότοπο του Επιμελητηρίου. Ένα σύγχρονο τόπο διαλόγου και προβολής της επιχειρηματικής δραστηριότητας των Μελών και Υποστηρικτών του Επιμελητηρίου, των εμπορικών συνεργασιών που προτείνονται από τις ιταλικές επιχειρήσεις, καθώς και των ελληνικών εταιρειών που ενδιαφέρονται για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους στην Ιταλία.

Εύχομαι η περιήγηση στον ιστότοπο του Επιμελητηρίου να είναι εποικοδομητική. Προτάσεις για τη βελτίωσή του είναι καλοδεχούμενες και απολύτως χρήσιμες.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ιωάννης Τσαμίχας

Πρόεδρος Δ.Σ.

Tsamixas-new