Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, στο Yolenis Greek Gastronomy Center στο Κολωνάκι, έγινε η παρουσίαση της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας μίλησε ο Event Director κος Κωστής Μοσχονάς, ο οποίος ξεκινώντας από μια σύντομη αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, και ευχαριστώντας τον χρυσό χορηγό HOTELBRAIN και τον χορηγό εκπαίδευσης ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την πολύτιμη και σταθερή υποστήριξή τους, παρουσίασε τη φετινή διοργάνωση και το όραμά του για το μέλλον. Ακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κος Μανόλης Χνάρης που μίλησε για την Κρήτη, τους παραγωγούς και τα εξαιρετικά προϊόντα τους που συμμετέχουν φέτος ως τιμώμενη Περιφέρεια.

Στη συνέχεια, η κα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, πρέσβειρα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ και ο υπεύθυνος για την κουζίνα του “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” σεφ κος Κώστας Μπουγιούρης, έδωσαν μια πρόγευση από ό,τι πρόκειται να απολαύσουν φέτος οι επισκέπτες, ενώ η κα Σύλβια Κουμεντάκη της Chefstories μίλησε για όσα ενδιαφέροντα θα διαδραματιστούν στα Masterclasses αλλά και στο HoneyBar, τη νέα ενότητα της έκθεσης. Ακολούθησε, ο γενικός γραμματέας του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου κος Παναγιώτης Βαμβακάρης, που εξήγησε τι είναι το πρόγραμμα Agora Calabria και γιατί βρίσκεται στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κος Νεκτάριος Νότης, εκδότης του διαδικτυακού newsletter FnBDaily ο οποίος έχει την ευθύνη της διοργάνωσης της δράσης B2B Markets, όπου για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα, όλος ο κόσμος του Retail θα πραγματοποιήσει συναντήσεις Β2Β με τους παραγωγούς. Την παρουσίαση έκλεισε ο κος Γιώργος Πίττας ο οποίος μίλησε για τις Γαστρονομικές Κοινότητες της Ελλάδας που παρουσιάζονται στο κοινό για πρώτη φορά μέσα από την ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

 

 

Τελευταία νέα