Από το 1949, η Edelstein παράγει ειδικά προϊόντα για τη φροντίδα και την ομορφιά των μαλλιών, του ξυρίσματος και της περιποίησης γενειάδας, στις εγκαταστάσεις παραγωγής της, έκτασης 10.000 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκονται στo MΙΛΑΝΟ.
Κάθε στάδιο της παραγωγής ελέγχεται συνεχώς. Η τεχνογνωσία, η αυτοματοποίηση, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και η συνεχής ενημέρωση αποτελούν τη βάση της επιτυχίας και της πραγματικής δύναμης της εταιρείας.
Η γκάμα των προϊόντων της καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών: από βαφές μαλλιών, προϊόντα ενίσχυσης τριχωτού κεφαλής και από επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών καθημερινής υγιεινής και styling, περιποίηση γενειάδας, και χωρίζονται σε σειρές για επαγγελματική χρήση (κομμωτήρια, κέντρα ομορφιάς) και σειρές για retail (καταστήματα καλλυντικών).
Ο εκπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας συνάντησε κατά τη διάρκεια της ημέρας ελληνικές εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας προϊόντων για τα μαλλιά, επιλεγμένες από το του Επιμελητήριο μας, οι οποίες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα της.