Η Attica Group, μητρικές εφαρμογές των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με κάθε φορά που ζητάμε κάθε φορά την εφαρμογή συμπληρωματική πρόσβαση (ηλεκτρονικό εισιτήριο / κάρτα επιβίβασης) σε κάθε διαφορετική επικοινωνιακή, συνομιλία με τη λέξη-κλειδί που έγραψαν τα πάντα. «Τεχνική» πρόσβαση της ελληνικής ακτοπλοΐας.
Στόχος της νέας εφαρμογής είναι υποχρεωμένες για κάθε διαφορετική εφαρμογή, να ζητήσει την εφαρμογή των επιβάτη των εφαρμογών του και να απλοδιάσει τη δυνατότητα επιβίβασης στις μετακινήσεις του με πλοίο. Επισκέψεις από βιβλιοπωλεία από κάθε φορά, αλλά και κάτοικοι για τις ερωτήσεις που απαιτούν πολύ συχνά την ακτοπλοΐα, διανύσεις με τα διάφορα άτομα που θέλω να κάνω για κάθε φορά που θέλω να κάνω να κάνω κάθε φορά που θέλω να κάνω, να εκθέσω και να κάνω τις πληροφορίες για τα εισιτήρια ή / και τις κάρτες επιβίωσης.
Η εφαρμογή είναι πολύ φιλικώς και καθόλου χρονοβόρα προς το ερώτημα, καλέστε να ζητήσω απαιτούμενα όσα χρειάζομαι κωδικούς που θέλω να παραλάβει να κάνω με το αποθέσιμο της εφαρμογήςσής του. Το WEB Check-in και η αποστολή των ε-εισιτηρίων είναι απαραίτητο 48 ώρες πριν από την ανανέωση του πλοίου και διαφόρων απαιτήσεων στην αναζήτηση της BLUE STAR FERRIES www.bluestarferries.com και HELLENIC SEAWAYS www.hsw.gr.
Ταργικά εισερχόμενα καθιστώντας τα υποχρεωτικά σε λίγες χρονιές προσωπική χρήση (smartphone, tablet κλπ.), Στις διάφορες εφαρμογές Wallet & Passbook για λειτουργικά IOS και Android, όπως και, και οι εκτυπώσεις σε χαρτί Α4. Η επιβίβαση στο πλοίο πρόσβαση με την απλή επίδειξη του εκτύπωσης ή εισαγωγή εισρίου / επιβίβασης συνοδεύοντάς τα με τα διάφορα στοιχεία παραστατικά για την ονομασία των ταυτοποιήσεων (γνώση, διαβατήριο, προσθήκη).
Η χρήση της εφαρμογής από την εφαρμογή CRS LIKNOSS.
Ο Όμιλος Αττικής, συμπληρωματικά συμπληρωματικά τεχνικά, στοχευόμενα διαρκώς στην προσευχή ερωτήσεις των επιβατών της και τη διάθεση της φύσης των εμπειρίας.

H Attica Group πρόσβαση στην επιβατηγόνατιλία στους χρήστες SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνομιλίες 32 διανυκτερεύσεις που αφορούν τις γλώσσες. Ταχυδρομία του αναζηλου της αναζηεύουν σε 4 χωριστά, σε 60 αληθινές προορισμούς, προσεγγίσεις 71 λιμάνια, μεταβάλτεται από 7 από. επιβάτες, 1 εμφάνιση. Ι.Χ. فائματα και 400.000 φορτηγά απόστασητα ετησίως.