Το Έλληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας θέλοντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ελληνική εξωστρέφεια προς την ιταλική αγορά δίνει τη δυνατότητα και υποστηρίζει τα Μέλη του προς αναζήτηση συνεργασιών και δικτύωσης στην αγορά της γείτονας χώρας.
Το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται και ‘’ΕΞΑΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας των Ιταλών agents.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο virtual Φόρουμ των Εμπορικών πρακτόρων της Ιταλίας και δώστε την ευκαιρία στην εταιρεία σας να προσεγγίσει την Ιταλική αγορά.
Στις 18 και στις 19 Φεβρουαρίου 2021 συνομιλήστε με τους ενδιαφερόμενους ιταλούς agents και κλείστε συμφωνίες μαζί τους μέσω της Virtual πλατφόρμας της Forum Agenti .
Στόχος μας είναι η προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και η εύρεση συνεργασιών στην Ιταλική αγορά.
Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με ιταλούς agents , προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σας ή επιπλέον πληροφορία καθώς και για το κόστος συμμετοχής.
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 210.7213209 μέσω mail στο [email protected] ή με inbox στη σελίδα μας στο facebook αναγράφοντας Όνομα εταιρείας και υπευθύνου,τηλέφωνο και mail.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:Η Ιταλία παραμένει με διαφορά ο “νούμερο ένα” προορισμός των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.