Μια υπέροχη βραδιά Ιταλικής κουζίνας διοργάνωσε το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας παρουσία του Προέδρου Cav. Ιωάννη Τσαμίχα, και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και πλήθος εκπροσώπων των εταιρειών μελών του.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Il Trovatore στο Παλαιό Φάληρο,εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων δικτύωσης των Μελών του Επιμελητηρίου, όπου οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν χαρακτηριστικά Ιταλικά πιάτα & κρασιά.

 

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας παρέδωσε τιμητική διάκριση στον σεφ του εστιατορίου Il Trovatore κ. Pino Saccheri και στον Ιδιοκτήτη κ. Ιωάννη Βουλγαράκη,αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στη διάδοση ιδιαίτερων και παραδοσιακών Ιταλικών γεύσεων στην Ελλάδα.

 

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας Cav. Ιωάννης Τσαμίχας δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη όρεξη διοργανώσαμε για άλλη μια χρονιά αυτή τη γιορτή Ιταλικής κουζίνας στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων του Ελληνο-Iταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας για την προώθηση των αυθεντικών Ιταλικών γεύσεων. Είναι μια ευκαιρία να απολαύσουμε την πανδαισία γεύσεων που μας προσφέρει η Ιταλική κουζίνα και να βρεθούμε να συζητήσουμε μαζί με τα μέλη και τους συνεργάτες μας σε ένα χαλαρό και όμορφο περιβάλλον. Τα στελέχη του Επιμελητηρίου οργάνωσαν πραγματικά μια εξαιρετική βραδιά, με τις δημιουργίες του σεφ να μας μεταφέρουν γευστικά στην όμορφη Ιταλία.»

 

Σχετικά με Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας ιδρύθηκε το 1952 με σκοπό την ανάπτυξη και την

προώθηση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας. Η σημαντική συμβολή του Επιμελητηρίου στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών αναγνωρίστηκε επίσημα από το Ιταλικό κράτος βάσει του νόμου 518/1970. Σήμερα, αριθμεί πάνω από 1000 μέλη και αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη των ιταλικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και των ελληνικών επιχειρήσεων που προσδοκούν να επεκτείνουν την δραστηριότητα τους στην Ιταλία, ενώ ως μέλος της Ένωσης Ιταλικών Εμπορικών Επιμελητηρίων (Assocamerestero) είναι παρών σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενισχύοντας την εξωστρέφεια των μελών του.

 

(Περισσότερο φωτογραφικό υλικό θα δείτε στις σελίδες μας στο facebook :https://www.facebook.com/CCIE.Atene

& www.facebook.com/Italoellenica )