Τιμητική διάκριση “Exceptional Services Delivery Performance” από την Dell

Ύστερα από 18 χρόνια ανοδικής και επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της τεχνολογίας, η AMPLUS Technologies, μέλος του Ελληνο–Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας εξακολουθεί να διακρίνεται για τις καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει στην αγορά, και την καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό, αποτελεί η αναγνώριση των πελατών και των συνεργατών της.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η AMPLUS έλαβε την αναγνώριση ως Advanced Performance Partner από την Dell Technologies, γεγονός που αποτελεί επιβράβευση για την τεχνογνωσία και την προσήλωση της εταιρείας στην παροχή άριστων υπηρεσιών υλοποίησης.

Επιπρόσθετα η εταιρεία έλαβε την πλέον τιμητική διάκριση Exceptional Services Delivery Performanceαπό την Dell, ως αποτέλεσμα της αποδεδειγμένα εξαιρετικής απόδοσης και της δέσμευσης τόσο προς τους πελάτες όσο και προς την Dell Technologies l. Η διάκριση αυτή αποδίδεται σε συνεργάτες της Dell Technologies διεθνώς, ύστερα από ολοκληρωμένη αξιολόγηση, και βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων όπως ενδεικτικά: το πλήθος των υλοποιήσεων σε σχέση με τις πιστοποιημένες ικανότητες του συνεργάτη, την ολοκληρωμένη καταγραφή των λύσεων για την καλύτερη δυνατή υποστήριξή τους από τον κατασκευαστή, την υλοποίηση εργαλείων απομακρυσμένης αναφοράς και ελέγχου της κατάστασης λειτουργίας, την τεχνική κατάρτιση του συνεργάτη να χρησιμοποιεί τα μέσα που προσφέρει ο κατασκευαστής για την επίλυση προβλημάτων που εμφανίζονται κατά την υλοποίηση των έργων. Η απονομή ως Top Performing Partner θα πραγματοποιηθεί στο Dell Technologies World Global Partner Summit.

O Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Amplus, Γιώργος Δαμανάκης

 

Με αφορμή τη νέα αυτή διάκριση που αφορά το παγκόσμιο οικοσύστημα συνεργατών της Dell, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Amplus, Γιώργος Δαμανάκης, δήλωσε: «Η αναγνώριση της AMPLUS από την Dell Technologies για την εξαιρετική απόδοση στις υπηρεσίες υλοποίησης, μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Επιβεβαιώνει την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουν τα στελέχη μας, αλλά και την ομαδική προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας καθημερινά για να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις. Πιστοί στη δέσμευση που πήραμε από την πρώτη κιόλας στιγμή της ίδρυσης της AMPLUS, θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε απαιτητικά έργα σε τεχνολογίες αιχμής με τον ίδιο δυναμισμό και προσήλωση, με το ίδιο δημιουργικό και καινοτόμο πνεύμα, που μας έχει καταστήσει έναν από τους σημαντικότερους Integrators στην ελληνική αγορά».