ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ MANDELLO ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, TEST-RIDE, ΟΜΙΛΙΕΣ, ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΑΓΩΝΕΣ, ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ.

 

H MOTO GUZZI V85 TT ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 2019, Η ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ 30 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, επιστρέφει η εκδήλωση Moto Guzzi Open House. Από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, το εργοστάσιο στο Mandelo del Lario ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό, έτοιμο να υποδεχτεί χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το εργοστάσιο είναι η «φωλιά του αετού», η γενέτειρα όλων των μοτοσυκλετών Moto Guzzi που έχουν κυκλοφορήσει στους δρόμους σε όλο τον κόσμο από το 1921.

 

Η εκδήλωση του 2018 άφησε μία ανεξίτηλη ανάμνηση, συντρίβοντας κάθε ρεκόρ με 30 χιλιάδες επισκέπτες. Ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης που συνδέει τους Guzzisti με τη μητρική εταιρεία αποτέλεσαν οι 15 χιλιάδες κόσμου που συμμετείχαν στην εκδήλωση το 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άσχημες καιρικές συνθήκες, μέσα σε έναν πραγματικό τυφώνα. Αυτές είναι ειλικρινείς μαρτυρίες μιας εξαιρετικής σχέσης που ενώνει τους γνήσιους μοτοσυκλετιστές με τη μάρκα και συνδέει άρρηκτα τη Moto Guzzi με τον τόπο της.

 

Βασίλισσα της εκδήλωσης για το 2019 θα είναι η νέα Moto Guzzi V85 TT, η μοτοσυκλέτα παντός εδάφους που αποτέλεσε τη μεγάλη εμπορική επιτυχία της χρονιάς, δημιουργώντας νέους Guzzisti σε όλο τον κόσμο, η οποία αναμένεται να είναι το πιο περιζήτητο μοντέλο για test-ride.

Όπως κάθε χρόνο, η Moto Guzzi έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, που θα ξεδιπλωθεί γύρω από το Moto Guzzi Village. Η καρδιά του εργοστασίου θα χτυπά στους ρυθμούς της μουσικής και της ψυχαγωγίας, ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εγγραφούν στα test-ride, για να δοκιμάσουν στους δρόμους που περιβάλλουν το Mandello όχι μόνο τη V85 TT αλλά όλα τα μοντέλα της γκάμας Moto Guzzi: από τις διαφορετικές εκδόσεις της V7 III, τις V9 Bobber και Roamer μέχρι τα επιβλητικά 1400άρια της οικογένειας California-Eldorado, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής MGX-21.

 

Από το απόγευμα της Παρασκευής, 6 Σεπτεμβρίου, θα είναι ανοιχτό το κατάστημα Moto Guzzi, με όλα τα νέα είδη ένδυσης και merchandising, καθώς και το Mουσείο Moto Guzzi, το οποίο στεγάζει πάνω από 150 μοτοσυκλέτες που έχουν σημαδέψει την ιστορία της μάρκας. Το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσουν οι περιηγήσεις στις γραμμές παραγωγής και την ιστορική αεροσήραγγα.

 

Το Open House 2019 θα έχει αύρα ταξιδιού και περιπέτειας, χάρη στη V85 TT, αλλά και αγωνιστική διάθεση, με τους πρωταγωνιστές του Moto Guzzi Fast Endurance, το Τρόπαιο που ήδη από την πρώτη του χρονιά αποτελεί σημείο αναφοράς στον κόσμο των πιο κλασσικών αγώνων.

Το Επίσημο Ιστορικό Αρχείο θα είναι διαθέσιμο για εκείνους που επιθυμούν να ερευνήσουν τα έγγραφα προέλευσης της δικής τους Moto Guzzi, ενώ τα μέλη της κοινότητας The Clan – των μοτοσυκλετιστών που μοιράζονται το κοινό πάθος τους για τη Moto Guzzi – θα απολαύσουν αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως κράτηση στάθμευσης, δωρεάν τεχνικό έλεγχο μοτοσυκλέτας, welcome kit και εκπτώσεις στη συλλογή Moto Guzzi 2019.

Το τελικό πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση και οι σχετικές ενημερώσεις θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.motoguzzi.com, καθώς και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης Moto Guzzi.

Τελευταία νέα