Το ‘Ελληνο- Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας στα πλαίσια των δράσεων για την προώθηση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, διοργανώνει μια ημέρα συναντήσεων, μεταξύ ιταλικών εταιρειών στον τομέα των ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ (GIN, LIQUORI, AMARI …)και ελλήνων επιχειρηματιών του κλάδου.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 (από τις 09:30 έως τις 16:30), στην έδρα του Επιμελητηρίου(ΣΟΛΩNΟΣ 102-10680 AΘΗΝΑ) και θα λάβουν μέρος οι παρακάτω εταιρείες :
1) ROBY MARTON GIN ( www.robymarton.com)
H ROBY Marton Gin , ιδρύθηκε στο Treviso το 2013, και παράγει gin σε ένα ιστορικό αποστακτήριο στο BASSANO DEL GRAPPA , συμφώνα με μια παραδοσιακή μέθοδο. Προϊόντα : ROBY MARTON GIN – ROBY MARTON GIN WHITE LABEL – ROBY MARTON GIN HIGH PROOF – ITALIAN MULE LONG DRINK – TONKA GIN – MOMO & GINGER SINGLE BOTANICALS
2) FUNKYGIN ( www.funkygin.it)
Η Funky Gin από τo Ascoli Piceno , είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που από το 2021 εξειδικεύεται στην παράγωγη gin.Το κυρίως προϊόν της εταιρείας , το FUNKY GIN, αποτελείτε από κίτρο και πορτοκάλι από την Σικελία και κάρδαμο . Το Funky Gin θέλει επίσης να είναι κάτι διαφορετικό, όχι απλώς ένα τζιν για κατανάλωση αλλά και ένα προϊόν με το όποιο οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν πιο κοντά . Για αυτό το λόγο, στο πίσω μέρος του μπουκαλιού υπάρχει ένας κωδικός QR που συνδέεται απευθείας με playlist μέσω της πλατφόρμας Spotify.
3) MAVOLO BEVERAGES ( www.mavolo.it)
H MAVOLO BEVERAGES, από την Padova, έχει μεγάλη ιστορία στην αγορά των οινοπνευματωδών ποτών από το 1962 και είναι σημείο αναφοράς για πολλές εταιρείες. Η ΜAVOLO εισάγει, εμπορεύεται και διανέμει σαμπάνιες, μπίρες, soft drinks, και έχει ως αποκλειστικότητα προϊόντα GIN ( Amuerte gin – Ambrosia gin – Mayfair gin – Soero gin) και LIQUORI ( Sezione Zoppi)
Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε , να καλέσετε στο τηλ. 210. 7213209 την κα. BREVETTI SABRINA για να σας ορίσει προσωπικό ραντεβού ή να στείλετε  e-mail στο [email protected] και στο [email protected]
με τα στοιχεία της εταιρείας σας μέχρι 08/02/23

Τελευταία νέα