Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είδαν οι έλληνες επιχειρηματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών αλλά και απλοί επισκέπτες/καταναλωτές τα προ’ι’όντα Καλαβρίας που εκτέθηκαν στα πλαίσια της 7ης έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ από τις 24-26/1/2020.

Οι επισκέπτες της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ είχαν τη δυνατότητα να  γνωρίσουν από κοντά τον γευστικό πλούτο της γείτονας χώρας από μια περιοχή που η γεύση φέρνει… γνώριμες μνήμες.

17 εταιρείες συμμετείχαν κάτω από την οργάνωση του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας σε  ένα πραγματικά εντυπωσιακό περίπτερο και μοιράστηκαν με τους εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης  εξαιρετικές καλαβρέζικες γεύσεις που πιστεύουμε ότι θα τις βρούμε τους επόμενους μήνες και σε ελληνικά ράφια σούπερ μάρκετ, delicatessen, καταστημάτα τροφίμων και ποτών και θα σερβίρονται σε ελληνικά και ιταλικά εστιατόρια.

Το πρόγραμμα ΑGORA CALABRIA  έχει ως σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Καλαβρίας και τη δημιουργία ενός δικτύου συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο τον τροφίμων και θα συνεχιστεί σε χρόνο που θα σας ενημερώσουμε.όπου σε αίθουσα του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου στο κέντρο της Αθήνας  θα υπάρχει ένα show room θα λέγαμε με τα προιόντα της περιοχής τα οποία θα τα φέρουμε σε επαφή με επιχειρηματίες του κλάδου.

Το Σάββατο το πρωί η Food Creator Γεωργία Κουτσούκου στο Masterclass της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ (που πολλοί είχαν την ‘’ευκαιρία να το δουν live μέσω της σελίδας μας στο Facebook)  παρουσίασε μία μοναδική συνταγή με τα προ’ι’όντα της Καλαβρίας που  πραγματικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους ουρανίσκους αυτών που τη δοκίμασαν.

Δείτε περισσότερα για τις  ιταλικές εταιρείες που συμμετείχαν στο site

www.agoracalabria.eu

Επίσης να ενημερώνεστε μέσω του επίσημου site του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας www.italia.gr

και μέσω της σελίδας μας στο Facebook Camera di Commercio Italo Ellenica di Atene/Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας.