Καφές! Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι, μετά το νερό, πρόκειται για το δημοφιλέστερο ρόφημα στον κόσμο. Μοναδικό, αναπόσπαστο κομμάτι απόλαυσης στην ανθρώπινη καθημερινότητα. Όπως και το Σινεμά!

Ποιος μπορεί επίσης να αρνηθεί ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις, ίσως η δημοφιλέστερη διασκέδαση στον κόσμο. Το αγαπημένο θέαμα που συγκινεί και καθηλώνει γενιές και γενιές ανθρώπων όλων των φύλων και ηλικιών. Ποιος δεν θέλει να δει την αγαπημένη του ταινία στο σπίτι απολαμβάνοντας τον αγαπημένο του καφέ;

Αυτό ακριβώς μπορούν να κάνουν οι μηχανές Fully Automatic Espresso της De’Longhi!

 

Αλέθουν τον καφέ την στιγμή της παρασκευής και με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε φρεσκοαλεσμένο καφέ ακριβώς όπως το θέλετε. Αποθηκεύουν επίσης στη μνήμη τους τον αγαπημένο μας καφέ Espresso, Cappuccino, Latte Μacchiato ή Caffelatte, ώστε να έχει πάντα την ίδια τέλεια προσωπική γεύση όπως ο καθένας από εμάς προτιμάει να απολαμβάνει!

From Bean to Cup όπως λέμε, από τον κόκκο στο φλιτζάνι, χαρίζοντας μας μια μοναδική εμπειρία καφέ, με μία μόνο κίνηση που χωρίς υπερβολή αγγίζει την τελειότητα ή όπως θα λέγαμε στη γλώσσα της De’Longhi, Perfetto!!!

Είμαστε πολύ περήφανοι που η De’Longhi έχει καταφέρει να απογειώσει κυριολεκτικά την εμπειρία του σπιτικού καφέ και να γίνει έτσι η νούμερο ένα (Νο1) κατασκευάστρια εταιρία Fully Automatic μηχανών καφέ στον κόσμο!
Δείτε παρακάτω την παρουσίαση της νέας καμπάνιας Perfetto της De’Longhi.

DELONGHI PERFETTO LIVE EVENT – YouTube

Νέο τηλεοπτικό spot

Το νέο διαφημιστικό μας spot υπογράφεται από μια ομάδα επίλεκτων, κορυφαίων κινηματογραφιστών, βραβευμένων με Όσκαρ για τη συνεισφορά τους στο Lalaland. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ντέϊμιαν Σαζέλ, τη μουσική υπογράφει ο Τζάστιν Χέρβιτς και τη διεύθυνση φωτογραφίας επιμελήθηκε ο Λίνους Σάντγκρεν

Courtesy of the Gentleman at the Bar w/ Brad Pitt – YouTube