Η Shop & Trade επίσημος διανομέας των brands Trussardi Accessories, Cariuma, Iceberg & Docksteps στην Ελλάδα

Η Shop & Trade υποδέχτηκε μαζί με τη νέα χρονιά και τέσσερα σημαντικά brands που έρχονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ήδη επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η Shop & Trade ανέλαβε τη διανομή και προώθηση των σημάτων Trussardi (bags and accessories), Cariuma, Iceberg και Docksteps

H Trussardi είναι παγκοσμίως γνωστή σαν ένα lifestyle brand που συνδυάζει άψογα της σύγχρονη αισθητική με τη διαχρονική κομψότητα. Λίγο πριν το τέλος του 2020, η Shop & Trade υποδέχθηκε στο portfolio το ιταλικό high-end brand, αναλαμβάνοντας την επίσημη αντιπροσώπευση και διανομή για τη γυναικεία και ανδρική ready-to-wear συλλογής. Το 2022 η εταιρεία αναλαμβάνει πλέον και τη συλλογή με τις τσάντες και τα αξεσουάρ της Trussardi.

Η Cariuma και οι δύο συνιδρυτές της είναι υπεύθυνοι για τα μερικά από πιο cool, crazy και eco-friendly sneakers που λατρεύουν οι skaters. Όχι τυχαία, ήταν και το brand που είχε επιλέξει ο Kevin Hoefler, όταν κατέκτησε τη δεύτερη θέση στους Ολυμπιακούς του Τόκυο για τη Βραζιλία στο άθλημα του Street Skateboarding, “πετώντας” με τη σανίδα του και τα Cariuma Catiba Pro Hi.

Η Iceberg είναι ένα ιταλικό fashion brand με master στο streetwear. Ιδρύθηκε το 1974 από τους Silvano Gerani και Giuliana Marchini και ξεκίνησε με εξειδίκευση στα πλεκτά. Γνωστό τις τελευταίες δεκαετίες για τις δημιουργίες του στο sportswear, το brand επεκτάθηκε αργότερα και στα δερμάτινα σχέδια και τα τζιν. Το High Snobiety έχει κάνει αφιέρωμα στους 5 λόγους που οφείλουμε να φοράμε Iceberg, μεταξύ των οποίων είναι και ότι “δεν παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά”. Ρούχα της έχουν επιλέξει στις εμφανίσεις τους οι Πάμελα Άντερσον, Πάρις Χίλτον, Lil’ Kim,, Μίσα Μπάρτον κα.

Από το 1979 η Docksteps κατασκευάζει παπούτσια που αγαπήθηκαν για την άνετη και απαλή εφαρμογή τους, την σταθερότητα και την ανθεκτικότητά τους. Σχεδιασμένα με ζεστά, γήινα χρώματα και υψηλής ποιότητας υλικά, τα σχέδια της Docksteps είναι ιδανικά για όσους αγαπούν τη φύση και τις εμπειρίες στην ύπαιθρο.