Το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας  δείχνει με τη συμμετοχή του στη Forum Agenti (”έκθεση” επιχειρηματικών συναντήσεων  τη μεγάλη αξία και σημασία να υποστηρίξει την ελληνική εξωστρέφεια προς την Ιταλική Αγορά.
Η ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για την τόνωση των ελληνικών εξαγωγών και το θετικό αποτέλεσμα που έχουν για την ελληνική οικονομία είναι μία από τις δράσεις που συμβάλει και το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας .
Για αυτό από 14 έως και 15 Νοεμβρίου συμμετείχε με ελληνικές εταιρείες Μέλη του  που έχουν ενδιαφέρον για την αγορά της γείτονας χώρας στις b2b επιχειρηματικές συναντήσεις με τους agents (agenti) της ιταλικής αγοράς στο Μιλάνο Ιταλίας.
Οι agenti ανήκουν σε έναν από τους μεγαλύτερους συνδέσμους της Ιταλίας (AGENT 321) και οι εκπρόσωποι των ελληνικών εταιρειών είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους λεπτομέρειες για τον τρόπο διείσδυσή τους στην ιταλική αγορά και τρόπους προώθησης και συνεργασίας για τη δικτύωσή τους στην αγορά της Ιταλίας .

Είναι και αυτή μία δράση του προγράμματος ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ όπου συνδράμουμε στον εξωστρεφή προσανατολισμό   των ελληνικών επιχειρήσεων και  προσπαθούμε να τις  φέρουμε σε επαφή με εμπορικούς πελάτες της Ιταλικής αγοράς.

Στόχος μας είναι η προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών  και η  εύρεση συνεργασιών στην Ιταλική αγορά με στοχευμένες συναντήσεις με ιταλούς agents  και όχι μόνο αυτό.
Λεπτομέρειες μπορείτε να ζητήσετε με επικοινωνία σας στα γραφεία του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας (21.7213209) ή στέλνοντας mail στο [email protected].

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο ελληνικής συμμετοχής στα πλαίσια της forum Agenti.