H FOOD EXPO 2023 ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά με απόλυτη επιτυχία. Η έκθεση αποτέλεσε ένα meeting point για περισσότερες από 1.300 προμηθευτικές και εμπορικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών με χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου. Παράλληλα, μέσα από την δυναμική παρουσία εκθετών και επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδος αλλά και του κόσμου απέδειξε ότι είναι μια παγκόσμια έκθεση, που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές, αποτελεί εφαλτήριο για επενδύσεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών στην χώρα μας αλλά και αναδεικνύει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο.
To Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας συμμετείχε στην έκθεση μαζί με μια αποστολή ιταλικών εταιρειών από την περιοχή της Καλαβρίας και από την πόλη του Κούνεο
 
 Εταιρείες που συμμετείχαν :
SALPA SRL DI CAPELLUPO C & C. http://www.funghiecastagne.it/
AZIENDA AGRICOLA BRITTELLI ELISABETTA https://www.agribrittelli.it/en/546-2/
CALABRIAN PASTA SAS DI BIANCO MARINA https://www.calabrianpasta.com
 
 
Την πρώτη ημέρα της έκθεσης ,είχαμε την τιμή να δεχτούμε την επίσκεψη της Α.Ε. Patrizia Falcinelli, Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα συνοδευόμενη από την εμπορική ακόλουθο κα. Ghiti Purlak.
Την Α.Ε. Πρέσβη της Ιταλίας υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Έλληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας, κ. Ιωάννης Τσαμίχας και ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Βαμβακάρης οι οποίοι τη συνόδευσαν στα περίπτερα των ιταλικών εταιρειών του Έλληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το staff του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας
H FOOD EXPO 2023 ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά με απόλυτη επιτυχία. Η έκθεση αποτέλεσε ένα meeting point για περισσότερες από 1.300 προμηθευτικές και εμπορικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών με χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου. Παράλληλα, μέσα από την δυναμική παρουσία εκθετών και επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδος αλλά και του κόσμου απέδειξε ότι είναι μια παγκόσμια έκθεση, που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές, αποτελεί εφαλτήριο για επενδύσεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών στην χώρα μας αλλά και αναδεικνύει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο.
To Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας συμμετείχε στην έκθεση μαζί με μια αποστολή ιταλικών εταιρειών από την περιοχή της Καλαβρίας και από την πόλη του Κούνεο
 
 Εταιρείες που συμμετείχαν :
SALPA SRL DI CAPELLUPO C & C. http://www.funghiecastagne.it/
AZIENDA AGRICOLA BRITTELLI ELISABETTA https://www.agribrittelli.it/en/546-2/
CALABRIAN PASTA SAS DI BIANCO MARINA https://www.calabrianpasta.com
Την πρώτη ημέρα της έκθεσης ,είχαμε την τιμή να δεχτούμε την επίσκεψη της Α.Ε. Patrizia Falcinelli, Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα συνοδευόμενη από την εμπορική ακόλουθο κα. Ghiti Purlak.
Την Α.Ε. Πρέσβη της Ιταλίας υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Έλληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας, κ. Ιωάννης Τσαμίχας και ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Βαμβακάρης οι οποίοι τη συνόδευσαν στα περίπτερα των ιταλικών εταιρειών του Έλληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας. 

 Εταιρίες που παρεβρέθηκαν στην έκθεση FOOD EXPO 2023

Only Good Italy – Taste and Tradition
Salumificio Lavigna
SALPA srl di Capellupo
Azienda Agricola Brittelli Elisabetta
Rossini caffè – torrefazione dal 1979
Amaro Milone
Calabrian Pasta sas di Bianco Marina
Το staff του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας