Η ΕΚΟ υπερήφανα ανανεώνει τη συνεργασία της με την ΕΟΚ μέχρι το 2024 και παράλληλα στηρίζει τη νέα πανελλαδική πρωτοβουλία «Γαλανόλευκα Αστέρια», που απευθύνεται σε αθλητές ηλικιών 11-13 ετών.
Με ουσιαστική και διαχρονική δέσμευση να βρίσκεται δίπλα στον Ελληνικό Αθλητισμό, η ΕΚΟ, η κορυφαία εταιρεία εμπορίας καυσίμων στην Ελλάδα και μέλος της HELLENiQ ENERGY, ανανέωσε τη συνεργασία της με την Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), ως Μέγας Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, στηρίζοντάς υπερήφανα τις προσπάθειές της για διακρίσεις στα διεθνή αθλητικά δρώμενα. Παράλληλα, η ΕΚΟ διεύρυνε το πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, μέσα από τη στήριξη του νέου πανελλαδικού αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, «Γαλανόλευκα Αστέρια».
Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει για πρώτη φορά το Πρόγραμμα «Γαλανόλευκα Αστέρια», το οποίο στοχεύει να δώσει σε νέα παιδιά, ηλικιών 11 έως και 13 ετών, την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα Πανελλαδικό Τουρνουά, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ. Περισσότερα από 15.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα θα ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Παράλληλα με το τουρνουά, θα πραγματοποιηθούν 7 «φεστιβάλ» αγώνων σε περιοχές ανά την Ελλάδα.

ΕΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ_ΝΟΕ 2022_2: (από αριστερά) Οι ομιλητές της εκδήλωσης, κ. Χριστίνα Μηλιαράκη, Διευθύντρια Marketing Εγχώριας Εμπορίας (ΕΚΟ,BP), κ. Ανδρέας Σιάμισιης, Διευθύνων Σύμβουλος HELLENiQ ENERGY & EKO, κ. Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Σωτήρης Μανωλόπουλος, Β’ Προπονητής Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών, κ. Θοδωρής Σιαρές, Υπεύθυνος Προγράμματος «Γαλανόλευκα Αστέρια».

Στην εκδήλωση για την ανανέωση της χορηγίας της ΕΚΟ, αλλά και για την ανακοίνωση της στήριξης του Προγράμματος «Γαλανόλευκα Αστέρια», ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY και της ΕΚΟ κ. Ανδρέας Σιάμισιης, ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανανεώσαμε και αναβαθμίσαμε την συνεργασία μας με την ΕΟΚ, η οποία μετράει πάνω από 7 χρόνια. Στηρίζουμε διαχρονικά τον αθλητισμό, τη νέα γενιά και κάθε προσπάθεια ανάδειξης της χώρας μας στο εξωτερικό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η συνεργασία μας διευρύνεται με το πρόγραμμα «Γαλανόλευκα Αστέρια», το οποίο στοχεύει στη μεταλαμπάδευση των αξιών της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ και του Ευ Αγωνίζεσθαι πανελλαδικά, στην επόμενη γενιά! Εύχομαι κάθε επιτυχία στην διαδρομή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ανυπομονώ, όπως όλοι, να ζήσουμε μαζί με την Εθνική μας μεγάλες συγκινήσεις».

ΕΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ_ΝΟΕ 2022_3: (από αριστερά προς δεξιά) Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών, κ.κ. Όμηρος Νετζήπογλου, Δημήτρης Αγραβάνης, Κωστής Γόντικας, Νίκος Γκίκας.

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Βαγγέλης Λιόλιος, σημείωσε: «Η ΕΚΟ θα συνεχίσει να αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και με αυτή την αφορμή είμαστε σήμερα όλοι μαζί εδώ και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι. Το πρόγραμμα «Γαλανόλευκα Αστέρια» είναι μια νέα πρόκληση που δημιουργεί η ΕΟΚ και η φιλοσοφία της ενέπνευσε την ΕΚΟ, να τη στηρίξει ενεργά και να παράσχει τα απαραίτητα πολύτιμη εφόδια για την εδραίωσή του. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης της ΕΚΟ προς το άθλημα, τον θεσμικό του φορέα, τις αξίες που πρεσβεύει και το πλάνο που έχει καταστρώσει και θέλει να εκπληρώσει, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχιστεί η αδιάκοπη δουλειά για το καλό του αθλήματος που αγαπάμε».
Περισσότερες πληροφορίες για την ΕΚΟ ΑΒΕΕ: Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου HELLENiQ ENERGY, κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών της χώρας, έχοντας στη διάθεση της το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην Ελληνική επικράτεια, αλλά και με ισχυρή παρουσία και στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπως στην Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο.
*Η φωτογραφία της 1ης σελίδας 1: (από αριστερά προς δεξιά) κ. Δήμος Ντικούδης, Διοικητικός υπεύθυνος όλων των Εθνικών ομάδων, κ. Σπύρος Γκίκας, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ, κ. Σωτήρης Μανωλόπουλος, Β’ Προπονητής Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών, κ. Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Ανδρέας Σιάμισιης, Διευθύνων Σύμβουλος HELLENiQ ENERGY & EKO, κ. Νίκος Γκίκας, παίκτης της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών, κ. Όμηρος Νετζήπογλου. παίκτης της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών.
(Ο όμιλος HELLENiQ ENERGY είναι Μέλος Στήριξης του Έλληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας)

Τελευταία νέα