Το Domotel Hotels & Resorts είναι μια ελληνική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων σε επιλεγμένους προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Τα ξενοδοχεία προσφέρουν φιλοξενία με σκοπό τόσο την προσωπική χαλάρωση όσο και την κάλυψη εταιρικών αναγκών, με συνέδρια, συναντήσεις και ομιλίες. Ξεχωρίζουν για τις εξατομικευμένες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρονται στους επισκέπτες, καθώς και την εξαιρετική αισθητική τους. Το αφοσιωμένο προσωπικό, με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού, κάνει τους επισκέπτες να «νιώσουν σαν στο σπίτι τους».

Όλα τα ξενοδοχεία βρίσκονται στους πιο γνωστούς και ξεχωριστούς προορισμούς:

Το Domotel Kastri βρίσκεται σε μια πολυτελή περιοχή της Αθήνας, μέσα σε ένα φυσικό πευκοδάσος, το Domotel Olympia είναι μια ανάσα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ το Domotel Anemolia στην Αράχωβα είναι η τέλεια ορεινή απόδραση.

 

Το Domotel Xenia Volos χαίρει μιας εντυπωσιακής παραθαλάσσιας τοποθεσίας και εκπληκτικής θέας στη θάλασσα, ενώ το Domotel Arni στην Καρδίτσα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης τα τελευταία 100 χρόνια!

 

 

Το Domotel Neve στο Καϊμακτσαλάν είναι ο ορισμός της απόδρασης στη φύση, με θέα που φρεσκάρει τις αισθήσεις και δημιουργεί μια ζεστή αίσθηση, και το Domotel Άγιος Νικόλαος στα Σύβοτα είναι ξεκάθαρα μια απόδραση σε έναν καλοκαιρινό παράδεισο.

 

Το ξενοδοχείο Domotel Κastri  είναι Μέλος του Έλληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας