Σειρά σημαντικών βραβείων κατέκτησε για μία ακόμα φορά η εταιρεία τυποποίησης και εξαγωγής ελαιολάδου Creta Eleon, επιβεβαιώνοντας πως τα προϊόντα της κατέχουν εξέχουσα θέση στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.
Ειδικότερα τον περασμένο Απρίλιο στον διεθνή διαγωνισμό London International Olive Oil Quality Competition ( LIOOC 2019 ) το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Creta Eleon βραβεύτηκε με το  “QUALITY SILVER AWARD”, κατακτώντας μία από τις πιο σημαντικές διεθνείς διακρίσεις ποιότητας.
Η επόμενη διάκριση για το 2019 ήρθε τον Ιούνιο από τον διαγωνισμό Taste Olymp Awards 2019, στον οποίο τρία προϊόντα της εταιρείας κατέκτησαν χρυσή, ασημένια και χάλκινη διάκριση. Ειδικότερα το Creta Eleon Philosophy Π.Γ.Ε. Χανίων Κρήτης βραβεύτηκε με το “GOLD AWARD”, το Creta Eleon Organic βραβεύτηκε με το “SILVER AWARD” και το Creta Eleon Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο βραβεύτηκε με το “BRONZE AWARD”.
Παράλληλα με τις διεθνείς βραβεύσεις, η εταιρεία Creta Eleon και τα προϊόντα της ταξίδεψαν για μία ακόμα φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.  Πριν λίγες ημέρες οι καλεσμένοι του BLUE DREAM, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού gala της ομογένειας που διοργανώνει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, γεύτηκαν το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο της Creta Eleon, το οποίο επιλέχθηκε ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Τέλος η εταιρεία Creta Eleon, συνεχίζοντας τις δράσεις εξωστρέφειας, προκειμένου να δώσει το “παρών” στις διεθνείς αγορές και να διευρύνει τα επιχειρηματικά της σχέδια, θα συμμετάσχει στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών που γίνεται παγκοσμίως, την ANUGA 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse GmbH, της Κολωνίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 05 έως 09 Οκτωβρίου 2019. Η Creta Eleon θα βρίσκεται στο HALL 2.1, STAND E014.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

 Η CRETA ELEON A.E. με παρουσία 70 χρόνων στον χώρο του ελαιολάδου, διαθέτει ιδιόκτητο εργοστάσιο τυποποίησης ελαιολάδου στα Χανιά Κρήτης με σύγχρονες γραμμές εμφιάλωσης και δεξαμενές αποθήκευσης του προϊόντος. Το προϊόν που διαθέτει στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά είναι κυρίως Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο με το brand name CRETA ELEON σε όλες τις συσκευασίες και ειδικότερα τα Π.Γ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ και Π.Ο.Π. ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ καθώς και βιολογικό ελαιόλαδο, που παράγονται από τα ελαιόδεντρα του Ν. Χανίων. Το εργοστάσιο πληροί όλες τις ποιοτικές και τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούν τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης ISO 22000:2005, IFS, FDA. Επίσης ένα μεγάλο ποσοστό της παραγωγής της εταιρείας καταλαμβάνει η παραγωγή προϊόντος ιδιωτικής ετικέτας ( PRIVATE LABEL )

Η Creta Eleon A.E είναι Τακτικό Μέλος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

www.cretaeleon.gr