Ο  Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου της Αθήνας  Cav. Ιωάννης Τσαμίχας και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  με την Α.Ε. Πρέσβειρας της Ιταλίας στην Ελλάδα, Patrizia Falcinelli, απένειμαν τιμητική αναγνώριση στον Όμιλο FS ITALIANE,παρουσία  των Υπουργών Οικονομικών της  Ελλάδος  κ. Χρήστου Στα’ι’κούρα  και του Υπουργού Οικονομικών της Ιταλίας  κ. Daniele Franco καθώς και του  κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών.

Ο Όμιλος FS ITALIANE  σε συνεργασία  με την HELLENIC TRAIN ξεκίνησε στην Ελλάδα ένα “νέο ταξίδι” προς την  ανάκαμψη και την ανθεκτικότητα με οδηγό τη βιώσιμη και διατοπική κινητικότητα.

Η τιμητική αναγνώριση απονεμήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Hellenic Train την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022, στα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα.

Την τιμητική διάκριση παρέλαβε εκ μέρους του Ομίλου FS ITALIANE  o Διευθύνων Σύμβουλος  κ. Luigi Ferraris .

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου  της Αθήνας  Cav. Ιωάννης Τσαμίχας επεσήμανε σχετικά <<Ελλάδα και Ιταλία μας ενώνει μακρά παράδοση επιχειρηματικής συνεργασίας η οποία τείνει να εντείνεται τα τελευταία χρόνια. Μπροστά μας έχουμε ευρύ πεδίο συνεργασίας για τις ελληνικές και ιταλικές  επιχειρήσεις σε τομείς όπως η ενέργεια ,οι μεταφορές κ.α.Εξαιρετικό παράδειγμα μιας πολλά υποσχόμενης και πρωτοπόρας συνεργασίας με σημαντική προσφορά στον τόπο είναι αυτή του Ομίλου FS ITALIANE   με την HELLENIC TRAIN >>