Η δημιουργική ομάδα του Alpino Cucina Italiana, σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία, με πρωταγωνιστές τις ολόφρεσκες πρώτες ύλες και τους νόστιμους συνδυασμούς των υλικών.

Ήταν το 1973 όταν το Alpino άνοιξε τις πόρτες του στη γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου, διεκδικώντας επάξια τον τίτλο του πιο ιστορικού εστιατορίου των νοτίων προαστίων. Στη συνέχεια οι φίλοι του Alpino, από το 2015, απέκτησαν νέο στέκι στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι. Ο chef, το προσωπικό και οι συνεργάτες των δύο εστιατορίων δουλεύουν ασταμάτητα για να διαδώσουν στον κόσμο τα νόστιμα, γευστικά μυστικά της old time classic αλλά και της avante garde ιταλικής κουζίνας.

Η ζεστή διακόσμηση, τα νόστιμα πιάτα, οι προσεγμένα επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, η ατμ

οσφαιρική μουσική και το ευγενικό προσωπικό, θα συνοδεύσουν ένα αξέχαστο γεύμα με την οικογένεια, τους φίλους, ή τους συνεργάτες σας. Και για αυτή τη χρονιά τα εστιατόρια Alpino αποτελούν επιλογή προορισμό, όχι μόνο για τους λάτρεις της αυθεντικής, ιταλικής γεύσης, αλλά και για εκείνους που αναζητούν μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα.

Στο εστιατόριο μας μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές συνταγές, χειροποίητα ζυμαρικά, εκπληκτική pizza και άλλα νόστιμα προϊόντα τα οποία μπορείτε να δείτε στο menu μας. Στο ιταλικό εστιατόριο ALPINO κυρίαρχο ρόλο παίζει η καλαίσθητη διακόσμηση, η ζεστασιά, η φρεσκάδα και η νοστιμιά. Σαν βάση για τη δημιουργία αυτού του εστιατορίου είχαμε την ιταλική κουλτούρα και κινηθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια με βασικό μας γνώμονα την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών μας.

To ALPINO σχεδιάστηκε με μεγάλη προσοχή προκειμένου να αποπνέει καλαίσθητη πολυτέλεια και Ιταλικό αέρα.

 

Alpino εστιατόριο Παλαιού Φαλήρου

Tο πιο ιστορικό Ιταλικό εστιατόριο

των νοτίων προαστίων.

Λεωφ. Ποσειδώνος 4 & Ναϊάδων

210-9840855

Αlpino εστιατόριο Χαλανδρίου

Χαλάνδρι

Χώρος υψηλής αισθητικής

που αποπνέει Ιταλικό αέρα.

Παπανικολή 66

210-6815355

www.alpino.gr/el/chalandrireservation  (Για κρατήσεις)

www.alpino.gr