ΑΘΟΡΥΒΗ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗΣ. Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ VESPA ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ VESPA ELETTRICA.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΚΑΙ Η NEA ΕΚΔΟΣΗ VESPA ELETTRICA 70KM/H

Δεν είναι απλά ένα ηλεκτρικό σκούτερ, είναι η VESPA ELETTRICA. Ένα έργο τέχνης με καρδιά που κτυπά στους ρυθμούς της προηγμένης τεχνολογίας, που δημιουργήθηκε για να συμβολίσει τη σύγχρονη εποχή Vespa, αλλά και το συναρπαστικό μέλλον της.

Η VESPA ELETTRICA είναι ο ΠΛΈΟΝ ΣΎΓΧΡΟΝΟΣ ΘΡΎΛΟΣ της ΙΤΑΛΙΚΉΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ και είναι συνώνυμη με την ΠΡΟΗΓΜΈΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΌΤΗΤΑ και την ΑΘΌΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ, ΤΗ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΕΠΕΜΒΆΣΕΙΣ, την ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΌΤΗΤΑ, τον ΣΕΒΑΣΜΌ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ και το ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΣΤΥΛ. Η Vespa ανέκαθεν ενσωμάτωνε αυτές τις αξίες, οι οποίες τώρα εκφράζονται πλήρως στη Vespa Elettrica, επιβεβαιώνοντας ότι η Vespa ως
μάρκα είναι πάντα μπροστά από την εποχή της.

Η VESPA ELETTRICA χαρακτηρίζεται από την ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΌ και αποτελεί την
πιο εκλεπτυσμένη έκφραση της έρευνας του Piaggio Group στον τομέα της ηλεκτρικής μετακίνησης – ως ανταπόκριση στη διαρκώς αυξανόμενη περιβαλλοντολογική ευαισθησία – με στόχο την παροχή τεχνολογικών λύσεων για ένα όλο και πιο αυτάρκες και βιώσιμο αστικό περιβάλλον

Πάντα καινοτόμος, η Vespa Elettrica συνεχίζει να εξελίσσεται: παράλληλα με την αρχική έκδοση που δημιουργήθηκε για καθαρά αστική χρήση και ταξινομείται ως μοτοποδήλατο με μέγιστη ταχύτητα τα 45km/h, είναι πλέον διαθέσιμη και η VESPA ELETTRICA 70 KM/H.

Η Vespa Elettrica είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Vespa [1] με ενδεικτικές τιμές
λιανικής:

Vespa Elettrica 45 km/h      –       € 6.390

Vespa Elettrica 70km/h       –        € 6.590

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΎΟ ΕΚΔΌΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΤΑΙ ΔΩΡΕΆΝ Η ΔΙΕΤΉΣ ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΉΣ ΕΓΓΎΗΣΗΣ.

_ _

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΈΣ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΈΝΟ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ VESPA.COM

ΒΊΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΥΨΗΛΉΣ ΑΝΆΛΥΣΗΣ ΣΤΟ PIAGGIO GROUP PRESS AREA: HTTP://PRESS.PIAGGIOGROUP.COM

Με εκτίμηση,

SOFIA KONTONIKA
Marketing & Communication Manager
Piaggio Hellas Single Member SA
ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ 7623101000
259 Imittou Av.
11631 Athens – Greece
T. +30 210 7572100
piaggiogroup.com