Ακόμα μία φορά με μεγάλη επιτυχία διεξάγονται σήμερα 25 Ιουνίου σε αίθουσα στη νέα έδρα του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας επιχειρηματικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους της ιταλικής εταιρείας οπτικών 4 PLANETS και ελληνικών εμπορικών και εισαγωγικών εταιρειών  του κλάδου.

H « 4 PLANETS » από το BELLUNO, είναι μια από τις πιο δυναμικές εταιρίες στον τομέα των οπτικών και χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης.Τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως.

www.4planets.it 

Το Ελληνο – Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας, ιδρύθηκε το 1952 με σκοπό την ανάπτυξη και την προώθηση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας.

Μέλος της ένωσης ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ( ASSOCAMERESTERO ) που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο και επίσημα αναγνωρισμένο από το Ιταλικό και Ελληνικό κράτος συνδράμει και στηρίζει τις ελληνο-ιταλικές εμπορικές συναλλαγές μέσα από την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στα μέλη του.

Η σημαντική συμβολή του Επιμελητηρίου στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών αναγνωρίστηκε επίσημα από το Ιταλικό κράτος βάσει του νόμου 518/1970.

Aποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη των ιταλικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και των ελληνικών επιχειρήσεων που προσδοκούν να επεκτείνουν την δραστηριότητά τους στη γειτονική Ιταλία.

Επίσης και των ελληνικών εταιρειών που εισάγουν (ή επιθυμούν να εισάγουν) ή αντιπροσωπεύουν ιταλικά προ’ι’όντα.