Σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει   b 2 b επιχειρηματικές συναντήσεις στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2019 στο Μιλάνο  Ιταλίας .

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν  σε συνεργασία με την Agents 321/ Forum Agenti ,μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις agents της Ιταλίας σε χώρο του εκθεσιακού κέντρου του Μιλάνου    (Fiera Milano City – MiCo Via Gattamelata, 5 – 20149 Milano)

Στόχος μας είναι η προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών  και η  εύρεση συνεργασιών στην Ιταλική αγορά .

Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην αποστολή θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με ιταλούς agents  προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

Το ΄΄πακέτο συμμετοχής’’ για την κάθε ελληνική εταιρείας περιλαμβάνει:

-stand συνολικού εμβαδού 6 τ.μ. ,

-οργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων,

-υπηρεσίες μετάφρασης,γραμματειακή υποστήριξη / συνοδεία εκπροσώπου από το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας

-και  διαφημιστική προβολή από τους οργανωτές.

Ο Ελληνο Ιταλικός Εμπορικός Οδηγός αποτελεί μία ακόμα προσπάθεια του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας να αποτυπώσει σε μια ενιαία πλατφόρμα το Ελληνο Ιταλικό επιχειρείν .Θα συμμετέχουν σε μια πολυτελή έκδοση οι κυριότεροι εκφραστές του Made in Italy στην Ελληνική αγορά .

Ο Ελληνο Ιταλικός Εμπορικός Οδηγός (made in Italy στην Ελλάδα) εκτός από έντυπη hard copy μορφή  θα είναι επιπλέον διαθέσιμος ηλεκτρονικά στην 1η σελίδα του site www.italia.gr καθώς και ‘’καρφιτσωμένος’’στη σελίδα μας στο facebook .

Για τις ενδιαφερόμενες εταιρείες που θα τους ενδιέφερε να προβληθούν μέσα από τις σελίδες της έκδοσης του Ελληνο Ιταλικού Εμπορικού Οδηγού θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στο 210.7213209 ή να στείλουν  e-mail ([email protected] και [email protected] ) για περισσότερες πληροφορίες .

 

 

http://www.forumagenti.it/en/Forum-Agenti-Milano

Τελευταία νέα