Στις 6 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε workshop με την ιταλική εταιρεία SALUMI CAPUTO στα γραφεία του Έλληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας.
Η εταιρεία CAPUTO από την περιοχή του SANT’ANGELO DI BROLO στην MESSINA της Σικελίας από το 1950 παράγει κορυφαίας ποιότητας αλλαντικά, μόνο με 100% ιταλικό κρέας, που παρασκευάζονται με χειροποίητες μεθόδους και αργή ωρίμαση.
Tα μορφολογικά και κλιματικά χαρακτηριστικά της περιοχής, που χαρακτηρίζονται από σταθερή θερμοκρασία και βαθμό υγρασίας όλο το χρόνο, εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες για την παραγωγή και την ωρίμαση αλλαντικών με μοναδική και ανεπανάληπτη γεύση.
Οι εκπρόσωποι της ιταλικής εταιρείας CAPUTO συνάντησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ελληνικές εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας τροφίμων, επιλεγμένες από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας, οι οποίες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα της.