Μετά τον θεσμό των “Greek Exports Awards”, που διοργανώνει με επιτυχία για επτά συνεχόμενα έτη, η εταιρεία  Ethos media , σε συνεργασία με το περιοδικό “ Coffee  &  brunch ”, το οικονομικό και επιχειρηματικό  portale www . banche . com . gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό «Χρήμα», ανακοινώνει τη διοργάνωση των ” Coffee Business Awards “, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στο  Athenaeum InterContinental        .

Το  evento  θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στόχος των διοργανωτών είναι να το μετατρέψουν σε θεσμό μέσω του οποίου θα επιβραβεύονται άνθρωποι και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην εμπορία καφέ και την καφεστίαση και θα αναδεικνύονται ιδέες και συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών .

Σε μια εποχή, κατά την οποία οι Έλληνες εισαγωγείς και έμποροι του καφέ , οι ιδιοκτήτες  caffè negozi , οι  baristi  και γενικότερα οι πρωτοπόροι αυτού του χώρου, οδηγούν την εν λόγω «βιομηχανία» ένα βήμα παρακάτω και διεκδικούν τη δική τους θέση στον παγκόσμιο χάρτη της καφεστίασης, η διοργάνωση των “ caffè commerciali Awards ” έρχεται να επιβραβεύσει την αριστεία μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου του καφέ , που προσπαθούν συνεχώς να εξελίσσονται και να εκπαιδεύονται, παρά τις όποιες αντιξοότητες.   

Εμπνευστής και Ειδικός Σύμβουλος των “ Caffè commerciali Awards  2019” είναι ο Κώστας Καπερώνης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας  GlPubblicazioni , η οποία εκδίδει το  Coffee  &  brunch Magazine  και διαχειρίζεται το  portale  καφεστίασης  www . coffeemag . gr   

Ι νικητές θα αναδειχθούν μέσα από παράλληλη ψηφοφορία κριτικής επιτροπής και κοινού.

Η πολυμελής κριτική επιτροπή, που θα αναδείξει τους νικητές, μέσα από 80 συνολικά κατηγορίες βραβείων, αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες και εξειδικευμένους επαγγελματίες από τον ευρύτερο χώρο του καφέ και της καφεστίασης. Εκτός από την επιτροπή, το κοινό, με ξεχωριστή ψηφοφορία, θα ψηφίσει τους «πρωταγωνιστές» της κάθε κατηγορίας.

Ο θεσμός των “ Caffè commerciali Awards ” επιθυμεί να συμβάλει αποτελεσματικά στον εκσυγχρονισμό της ελληνικής καφεστίασης , αναδεικνύοντας τα «φωτεινά» παραδείγματα του επιχειρείν με τις ευφάνταστες ιδέες και τα σχέδια για το μέλλον , τις νέες τεχνολογίες, τα νέα προϊόντα και την ποιοτική τους αναβάθμιση, ακολουθώντας τα παγκόσμια πρότυπα.  

 

Δείτε περισσότερα στο

https://coffeebusiness.ethosawards.eu/