Σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών συμμετέχει με 3 εταιρείες Μέλη του στις b2b επιχειρηματικές συναντήσεις με το σύνδεσμο των Ιταλών agents (Agents 321) .

Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν στο Μιλάνο από τις 14 έως και τις 15 Νοεμβρίου 2019 και στόχο έχουν την προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και την εύρεση συνεργασιών στην Ιταλική αγορά.

Από Ελληνικής πλευράς συμμετέχουν οι εταιρείες :

 

ΓΡ.ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε. www.sarantisgroup.com

Μία από τις κορυφαίες και ηγετικές  εταιρείες  καταναλωτικών προϊόντων  στην Ελλάδα.

Η δραστηριότητά της  επικεντρώνεται στους κλάδους καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας και περιποίησης, προϊόντων οικιακής χρήσης, καθώς και προϊόντων υγείας και φροντίδας.

 

ΑΛΜΑΝΤΑ Α.Ε., www.almanda.gr

Η εταιρεία Almanda AE,  με αντικείμενο εργασιών την επεξεργασία και εμπορία ξηρών καρπών στην Ελληνική και διεθνή Αγορά  για 23 χρόνια έχοντας αναπτύξει ένα αξιόλογο και αξιόπιστο δίκτυο προμηθευτών και πελατών.

 

ΜΕD FRIGO S.A. www.medfrigo.gr

Η εταιρεία Med Frigo Α.Ε. με αντικείμενο εργασιών τα Logistics και τη διεθνή μεταφορά τροφίμων από την Ελλάδα στην Ευρώπη και αντίστροφα είναι ο αξιόπιστος  Logisticspartner  συνεργάτης με διακρίσεις για τις υπηρεσίες που προσφέρει από την ίδρυσή της το 1991 στην Πάτρα.

 

Την αποστολή θα συνοδεύσει και θα είναι παρόν στις συναντήσεις ο Γενικός Γραμματέας του ‘Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας κος Παναγιώτης Βαμβακάρης.