Ο κ Ιωάννης Τσαμίχας, Πρόεδρος του Eλληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας, εκφώνησε το χαιρετισμό στα Coffee Business Awards 2019 presented by Tuk Tuk Hellas.

Ο κ. Ιωάννης Τσαμίχας ανέφερε ότι η ”η Ιταλία διαπρέπει στον καφέ παρόλο που δεν τον παράγει. Αποτελεί βασικό πρωταγωνιστή στην εκμετάλλευση, με 700 και πλέον επιχειρήσεις μεταποίησης καφέ, να λειτουργούν σήμερα στη γειτονική χώρα΄΄. Σημείωσε ότι το 2018 η Ελλάδα εισήγαγε 70 εκατ. ευρώ καφέ από την Ιταλία, καθώς ο espresso αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του Έλληνα καταναλωτή.

 

Βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι του χώρου του καφέ και της καφεστίασης στα πρώτα Coffee Business Awards 2019!

 

Περισσότερα από 520 άτομα, στελέχη του κλάδου, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και επίσημοι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν την Τελετή Απονομής των «Coffee Business Awards 2019» presented by Tuk Tuk Hellas, στην οποία βραβεύτηκαν οι κορυφαίες εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης. Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental.

Τα «Coffee Business Awards» οργανώθηκαν πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ethos Media, σε συνεργασία με το περιοδικό «Coffee & Brunch», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.grκαι το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό «Χρήμα».

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του SCA(Specialty Coffee Association), και τελούσε υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Καφέ(ΕΕΚ), της Πρεσβείας της Βραζιλίας στην Αθήνατου Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών(ΕΒΕΑ), του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανικών Τροφίμων(ΣΕΒΤ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (Σ.Ε.Ε.Κ) και του Ελληνο – Iταλικού Eπιμελητηρίου Aθήνας.

Εμπνευστής και Ειδικός Σύμβουλοςτων «Coffee Business Awards» ήταν οΚώστας Καπερώνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Gl-publications,εκδότης του Coffee & Brunch Magazine και διαχειριστής του portal καφεστίασης coffeemag.gr.

Δείτε εδώ όλους τους νικητές

https://coffeebusiness.ethosawards.eu/nikites/