Καιρός: Συννεφιά, θερμοκρασία περιβάλλοντος 16,9 – 18,2°C, θερμοκρασία οδοστρώματος 26,6 – 30,7°C

Frédéric Vasseur – Επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing και CEO της Sauber Motorsport AG

«Ήταν πολύ δύσκολα μετά τα τραγικά γεγονότα του Σαββάτου. Ο Antoine ήταν ένας από τους οδηγούς μου στην F3 και ήταν πολύ συγκινητική η στιγμή που κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του, ενώ παράλληλα ελπίζω για την ταχεία ανάρρωση του Juan Manuel της Sauber Junior. Όσον αφορά στον αγώνα είναι ένα απόγευμα που θέλουμε να ξεχάσουμε. Ο αγώνας για τον Kimi τελείωσε μερικά μόνο μέτρα μετά την εκκίνηση όταν τον χτύπησε ο Max Verstappen μετά από μία παρακινδυνευμένη κίνηση, ενώ ο Antonio έχασε την ευκαιρία να συλλέξει μερικούς βαθμούς μετά το ατύχημα που είχε στον τελευταίο γύρο.»

Kimi Räikkönen (αριθμός μονοθεσίου 7 – “Stelvio”)

Τερμάτισε 16ος. Ξεκίνησε με τη μαλακή γόμα ελαστικών και μετά το ατύχημα στον πρώτο γύρο άλλαξε στη μεσαία γόμα (C2).

«Δυστυχώς ο αγώνας μου τελείωσε μόλις στην 1η στροφή. Έπρεπε να επιβραδύνω αφού ο Bottas ήταν στην εξωτερική πλευρά και την αμέσως επόμενη στιγμή χτυπήθηκα και βρέθηκα στο αέρα μου τους δύο τροχούς. Στη συνέχεια δεν είχε νόημα να συνεχίσουμε αφού το πάτωμα του μονοθεσίου είχε υποστεί σημαντική ζημιά, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί συνεχίσαμε μέχρι τον τερματισμό. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί είχαμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο σε αυτό τον αγώνα..»

Antonio Giovinazzi (αριθμό μονοθεσίου 99 – “Giulia”)

Εγκατέλειψε στον τελευταίο γύρο. Ξεκίνησε με την μεσαία γόμα ελαστικών και μετά από 29 γύρους άλλαξε στη μαλακή γόμα (C2).

«Είχαμε ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο και έτσι είναι ακόμα πιο απογοητευτικό το ατύχημα που είχαμε στον τελευταίο γύρο. Η στρατηγική μας ήταν πολύ καλή και θα είχαμε κερδίσει βαθμούς. Νιώθω άσκημα για το αποτέλεσμα για όλη την ομάδα, αλλά δυστυχώς έτσι είναι οι αγώνες.»