Στις 9-10-11 Νοεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo, δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρη και απαραίτητη!

 

Η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo 2019», ύστερα από 12 χρόνια διοργάνωσής της και με δεδομένη την επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των κλάδων Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, αναδεικνύεται σε meeting point όλων των επαγγελματιών που σχετίζονται με το εξαγωγικό εμπόριο, τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και των «συγγενών» κλάδων.

 

 

Η o.mind Creatives, εγκαινιάζοντας μια νέα φιλοσοφία στα εκθεσιακά δρώμενα, συνεχίζεινα προσφέρει στους εκθέτες της υπηρεσίες διασύνδεσης και συνεργασίας, ενδυναμώνοντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα Β2Β συναντήσεων, τόσο μεταξύ των εκθετών, όσο και με ενδιαφερόμενους από την ελληνική και διεθνή αγορά συνολικά.

Παράλληλα, δίνοντας έμφαση στο διεθνές προφίλ της έκθεσης, συνεχίζει τις συνεργασίες της με διμερή επιμελητήρια, πρεσβείες και φορείς του εξωτερικού, προσδοκώντας στην παρουσία τόσο ξένων επιχειρήσεων αυτόνομα στην έκθεση, όσο και μέσω πιθανών εθνικών περιπτέρων. Στόχος, η ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών με διεθνείς επιχειρήσεις, η σύναψη συμφωνιών, η ενδυνάμωση του εμπορίου και των υπηρεσιών για την εφοδιαστική αλυσίδα.

Με κεντρικό μήνυμα «XTIZOYME ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΤΥΑ» η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine, σας προσκαλούμε συνοδοιπόρους για ακόμη μια φορά για να αναζητήσουμε από κοινού τα «εργαλεία» που θα οδηγήσουν την αγορά μας στο μέλλον.

 

– Η Φιλοσοφία Ανάπτυξης της Έκθεσης –

 

Με τα ελληνικά Logistics να κατακτούν σταδιακά τη θέση που τους αναλογεί στο ευρύτερο επιχειρείν, και το Εθνικό Σχέδιο για μετατροπή της χώρας σε ένα «ζωτικό» LogisticsHub για τη ΝΑ Ευρώπη να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η διοργάνωση της 7ης μοναδικής στο είδος της έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics -Cargo Truck & Van Expo2019», στις 9-10-11 Νοεμβρίου 2019, δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρη και απαραίτητη!

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives και εκδότρια του περιοδικού της αγοράς, Supply Chain & Logistics magazine, σας προσκαλούν όλους, Εκθέτες, εκπροσώπους της Πολιτείας, Φορείς – Υποστηρικτές, Εθνικές Συμμετοχές και Διεθνούς φήμης εκθέτες να «Χτίσουμε Διεθνή Δίκτυα» συνεργασίας και προώθησης των σύγχρονων υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας σε μια ευρεία, διεθνοποιημένη αγορά!

Οι αναβαθμισμένες μεταφορικές υποδομές, οι διακρατικές συμφωνίες για συνεργασία σε επίπεδο Συνδυασμένων Μεταφορών, ο αναπτυξιακός «αέρας» που πνέει στα δύο βασικά λιμάνια της χώρας μας, Πειραιά & Θεσσαλονίκης, αλλά και μια σειρά επενδύσεων που προοιωνίζονται για το 2019, δημιουργούν ένα κλίμα «αναγνώρισης» του κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, που μέσω της νέας τεχνολογίας και των «εργαλείων» του industry 4.0 μετατρέπεται σε Αλυσίδα Αξίας, δημιουργώντας Δίκτυα Διεθνών Συνεργασιών.

   

Η εταιρεία O.MIND CREATIVES που διοργανώνει την έκθεση είναι τακτικό Μέλος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

 

Δείτε στο παρακάτω link τους εκθέτες:

https://www.sce.gr/el/ekthetes/lista-ektheton-2019/