Για 10η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr  και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το συνέδριο – θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forumτο οποίο και φέτος θα πραγματοποιηθεί μαζί με τα Greek Exports Awards 2021!

Η διοργάνωση των φετινών Greek Exports Forum & Awards θα προβάλλει τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις από το νέο Σχέδιο Ανασυγκρότησης και Εξωστρέφειας, παρέχοντας χρηστικά εργαλεία και πληροφορίες προκειμένου να ενισχύσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα, σε μία περίοδο που κυριαρχεί ο προβληματισμός για τα αυξημένα μεταφορικά κόστη.

Παράλληλα, η διοργάνωση θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα, σε μία ακόμη χρονιά που κινήθηκε υπό την επήρεια των επιπτώσεων της πανδημίας.

COVID-Free Τελετή Απονομής

Η Τελετή Απονομής των Greek Exports Forum & Awards 2021 θα διεξαχθεί υβριδικά με προκαθορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.

Συμμετοχή με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso είναι δυνατή μόνο με την επίδειξη και έλεγχο έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης καθώς και εγγράφου απόδειξης ταυτοπροσωπίας.

Παράλληλα, η εκδήλωση θα μεταδίδεται και ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την πρώτη πλήρη, all-in-one, ψηφιακή πλατφόρμα για την Επιχειρηματική Επικοινωνία και τα Events, και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Πατήστε εδώ και μάθετε περισσότερα για την LiveOn και το LiveOn Expo Complex.

Παράλληλες δράσεις

B2B Συναντήσεις Ελλήνων Εξαγωγέων με Εκπροσώπους Διμερών Επιμελητηρίων

Ο διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει στους δυνητικούς εξαγωγείς-συμμετέχοντες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 04/03/2022 από τις 10:00 έως τις 17:00, προσωπικές συναντήσεις (B2B meetings) με εκπροσώπους των ακόλουθών Διμερών Επιμελητηρίων.

  • Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως
  • Ελληνο-γαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΓΕΒΕ)
  • Ελληνο-ισπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο
  • Ελληνο-ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας
  • Ελληνο-καναδικό Εμπορικό Επιμελητήριο
  • Ελληνο-κινεζικό Εμπορικό, Βιομηχανικό, Τουριστικό & Ναυτιλιακό Επιμελητήριο
  • Ελληνο-ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο
  • Ελληνο-φινλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Στις συναντήσεις αυτές οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν την προοπτική δικτύωσης τους στις αγορές που τους ενδιαφέρουν και να μάθουν με λεπτομέρεια για τις δυσκολίες και τις ευκαιρίες διμερών εμπορικών συνεργασιών.

Ο προγραμματισμός και η υλοποίηση των συγκεκριμένων συναντήσεων θα γίνει μέσα από τη LiveOn, την ψηφιακή πλατφόρμα διεξαγωγής της εκδήλωσης, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.