Ενίσχυση πωλήσεων και EBITDA το 2018 Bελτιωμένα αποτελέσματα εμφάνισε η Shop & Trade, με τον κύκλο εργασιών της να ανέρχεται σε 48,14 εκατ. ευρώ το 2018 έναντι 44,23 εκατ. ευρώ το 2017, σημειώνοντας αύξηση κατά 8,8%, σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

Τα EBITDA διαμορφώθηκαν στο ποσό των 5,28 εκατ. ευρώ έναντι 4,93 εκατ. ευρώ το 2017, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 7,2% συγκριτικά με το 2017, ενώ τα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 863.342 ευρώ. Στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, η εταιρεία ενδυνάμωσε τα σήματά της με την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των brands NA-KD, Lumberjack, Diadora Sports, Elesse, Electric, Goosecraft, Bering watches, Project Garments κ.ά.

Επιπλέον, η εταιρεία εισήλθε στο χώρο του Wellness με την εισαγωγή της LifeFitness και Cybex, ενώ ανέπτυξε περαιτέρω τη συνεργασία της με υφιστάμενους συνεργάτες και key accounts. Παράλληλα, εγκαινίασε τη νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου www.bloobox.gr, ενώ επέκτεινε το δίκτυο λιανικής, δημιουργώντας το flag store Superdry στο “The Mall Athens”, καθώς και τα καταστήματα Desigual, Salomon, Superdry στην Κηφισιά. Για την τρέχουσα χρήση, η εταιρεία στοχεύει στην εισαγωγή νέων σημάτων στην ελληνική αγορά (σειρά lifestyle, active και οργάνων γυμναστικής). Ήδη ξεκίνησε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της αμερικανικής εταιρείας Guess, ανοίγοντας παράλληλα το ομώνυμο κατάστημα στη Μύκονο. Η Shop & Trade στοχεύει στην περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου της, είτε με ιδιόκτητα καταστήματα είτε με corners και shop-in-shops, με τους κορυφαίους retailers της αγοράς.

Τελευταία νέα