Με δύο σημαντικές νέες συνεργασίες εγκαινιάζει το 2021 η Shop & Trade, μια από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές εταιρείες στο χώρο του εμπορίου και της διανομής ενδυμάτων, υποδημάτων, αξεσουάρ και wellness brands στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Τα εμπορικά σήματα Chiara Ferragni και H by Hudson έρχονται να προστεθούν στο ήδη διευρυμένο portfolio της Shop & Trade, που είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για πολλά brands, μεταξύ των οποίων τα Versace Jeans Couture, Guess, Trussardi, Superdry, Pepe Jeans London, Desigual, Tom Tailor, Birkenstock, Liu Jo, Ellesse, Quiksilver, Billabong, Salomon και Volcom.
   
Η πρώτη προσθήκη στο portfolio της Shop & Trade ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το εμπορικό κανάλι των fashion brands και φέρει την υπογραφή της διεθνούς φήμης fashion influencer Chiara Ferragni. Αισιόδοξο, θετικό και πολύ δυναμικό, το brand Chiara Ferragni μεταφέρει τη λάμψη και τον κοσμοπολίτικο αέρα της Ιταλίδας influencer στην καθημερινότητά μας. Με σήμα-κατατεθέν το μοτίβο ματιού (που αποτελεί και λογότυπο του brand) και με design που αντλεί έμπνευση από τα ταξίδια, τη μουσική, την pop κουλτούρα και τη σύγχρονη τέχνη, οι συλλογές της Chiara Ferragni χαρακτηρίζονται για το παιχνιδιάρικο αλλά και super stylish ύφος τους.
Η δεύτερη νέα συνεργασία για τη Shop & Trade αφορά στο εμπορικό κανάλι των υποδημάτων και έρχεται από το Shoreditch του Λονδίνου. Πρόκειται για το brand H by Hudson με υποδήματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αυθεντικότητα και την καινοτομία τους. Με ολοφάνερη επιρροή από το Ανατολικό Λονδίνο και πάθος για τις τεχνικές των χειροποίητων ειδών, οι αντρικές και γυναικείες συλλογές υποδημάτων H by Hudson απευθύνονται σε όλους αυτούς που αναζητούν προσεγμένα παπούτσια με ιδιαίτερο design που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα χωρίς όμως να θυσιάζεται η κομψότητά τους.
( Η εταιρεία Shop & Trade είναι Τακτικό Μέλος του Έλληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας)