Ήταν το1973 όταν το Alpino άνοιξε τις πόρτες του στη γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου, διεκδικώντας επάξια τον τίτλο του πιο ιστορικού εστιατορίου των νοτίων προαστίων. Στη συνέχεια οι φίλοι του Alpino, από το 2015, απέκτησαν νέο στέκι στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι. Ο chef, το προσωπικό και οι συνεργάτες των δύο εστιατορίων δουλεύουν ασταμάτητα για να διαδώσουν στον κόσμο τα νόστιμα, γευστικά μυστικά της old time classic αλλά και της avante garde κουζίνας.

Η ζεστή διακόσμηση, τα νόστιμα πιάτα, οι προσεγμένα επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, η ατμοσφαιρική μουσική και το ευγενικό προσωπικό, θα συνοδεύσουν ένα αξέχαστο γεύμα με την οικογένεια, τους φίλους, ή τους συνεργάτες σας. Για αυτούς και όχι μόνο λόγους τα εστιατόρια Alpino αποτελούν επιλογή προορισμό, όχι μόνο για τους λάτρεις της αυθεντικής, ιταλικής γεύσης, αλλά και για εκείνους που αναζητούν μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα.

Τα εστιατόρια Alpino Cucina Italiana έχουν διακριθεί με την πιστοποίηση Marchio Ospitalità Italiana για την προώθηση της Ιταλικής γαστρονομίας στην Ελλάδα!
Ospitalità Italiana αποτελεί μια σφραγίδα ποιότητας αναγνωρισμένη από την Ιταλική Κυβέρνηση.

Τα εστιατόρια Alpino Cucina Italiana ακολουθώντας με σεβασμό τα πρότυπα της Ιταλικής γαστρονικής κουλτούρας έχουν λάβει την ανώτερη τιμητική διάκριση γιατί :

 προωθούν την παραδοσιακές αυθεντικές Ιταλικές διατροφικές συνήθειες στην Ελλάδα.
 συμβάλλουν στην προβολή της Ιταλικής γαστρονομίας και φιλοξενίας.
ενδυναμώνουν την εικόνα των Ιταλικών εστιατορίων στην Έλλαδα.

Alpino στο Παλαιό Φάληρο και στο Χαλάνδρι…

www.al-pino.gr