Νέο “ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ” με την υπογραφή της ΑΝΕΚ

Η ΑΝΕΚ LINES, με καλοκαιρινή διάθεση, φέρνει εντελώς δωρεάν και φέτος στα πλοία της το εταιρικό περιοδικό  ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ. Το 21ο τεύχος, περιλαμβάνει πλούσια ύλη, με μοναδικές προτάσεις για εκδρομές και σημαντικά αξιοθέατα, ξεχωριστά αφιερώματα, πολιτιστική ατζέντα και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.

Το περιοδικό, που κυκλοφορεί εδώ και 13 χρόνια, αποτελεί, πλέον, αγαπημένη συνήθεια, για όλους τους επιβάτες της Κρήτης, του Αιγαίου και της Αδριατικής αλλά και τον απόλυτο οδηγό για μοναδικές προτάσεις που απογειώνουν τις διακοπές.

Ξεφυλλίστε τις σελίδες του και ταξιδέψτε: στην πανέμορφη Λίμνη Κόμο, το διάσημο στολίδι της Ιταλίας με το μοναδικό φυσικό κάλλος & την ρομαντική ατμόσφαιρα, που απετέλεσε τόπο έμπνευσης μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Σέλεϊ και ο Λιντς, τη Σαντορίνη, με το περίφημο ηφαίστειο, τη μοναδική θέα από την Καλντέρα, το φημισμένο ηλιοβασίλεμα, τις χρυσές αμμουδιές και τις αμέτρητες επιλογές γαστρονομίας και το Ρέθυμνο, το «σταυροδρόμι των πολιτισμών», με το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, τη ζεστή φιλοξενία και τις αναρίθμητες προτάσεις για διασκέδαση & αποδράσεις στη φύση.

Επιπλέον, ανακαλύψτε τις «Αναδυόμενες πόλεις» της Κρήτης- Ελεύθερνα, Απτέρα και Κνωσό – όπως παρουσιάστηκαν στην έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα ταξίδι στο χρόνο, 9.000 ετών,  μέσα από 500 αρχαία ευρήματα.

Μεταξύ άλλων, το νέο ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ ενημερώνει τους αναγνώστες για το περίφημο Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου και τις Γιορτές της Ρόκκας που καθιέρωσαν στην Αυγουστιάτικη πανσέληνο το αντάμωμα της κοινωνίας με τον  πολιτισμό

Επίσης, στους αναγνώστες δίνεται η ευκαιρία να «επισκεφθούν» τους πολυτελείς σύγχρονους χώρους του εντυπωσιακού ΑSTERION II, που ταξιδεύει στην γραμμή Πάτρα –  Βενετία, γράφοντας τις δικές του σελίδες στην ιστορία του στόλου της εταιρείας.

Ακόμα, στο τρέχον τεύχος, ο γνωστός καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών Κώστας  Συνολάκης  εξηγεί γιατί η κλιματική αλλαγή δεν είναι ένα απίθανο σενάριο επί χάρτου, αλλά το αποτέλεσμα μία επιστημονικής αλληλουχίας γεγονότων.

Και βέβαια, όπως πάντα, στα ελληνικά και τα αγγλικά, το ΑΝΕΚΟΡAMA δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να γνωρίσουν καλύτερα την ANEK μέσα από τα τελευταία νέα & τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιεί. Όπως η συμμετοχή της στο 4ο Οικονομικό Forum των Δελφών και η συμβολή της στην δημιουργία της προτομής του Μίνωα Καλοκαιρινού, που κοσμεί την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου στην Κνωσό.

Σταθερό σημείο αναφοράς τα τελευταία χρόνια στο περιοδικό, η ατζέντα με τα καλύτερα. Σε αυτό το ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ οι αναγνώστες μπορούν να συμβουλευτούν την εξαιρετική λίστα με τις κορυφαίες επιλογές για φαγητό, ποτό, shopping και διαμονή στην δυτικότερη πλευρά της Κρήτης, τα δημοφιλή Χανιά.

Η ANEK LINES, με αμετάβλητο όραμα και πυξίδα στην δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας, βάζει ξεχωριστές πινελιές που κάνουν το ταξίδι μοναδικό για όλους

Αναζητήστε εντελώς δωρεάν το ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ στα πλοία και τα πρακτορεία της ΑΝΕΚ LINES  και “ταξιδέψτε”  μέσα από τις σελίδες του, σε όμορφους προορισμούς  όλο το χρόνο.

Για όλα τα θέματα του περιοδικού μπορείτε να ανατρέξετε στον σύνδεσμο

https://www.anek.gr/anek_prod/flipbook/anekorama/T21/index.html

Καλή σας ανάγνωση…