Για 12η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν την εκδήλωση Greek Exports Forum & Awards 2024 την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Μια διοργάνωση γεμάτη καινοτομία, η οποία θα ξεκινήσει το πρωί με το Greek Exports Forum, το συνεδριακό γεγονός που θα φέρει κοντά και φέτος τους ανθρώπους του ελληνικού επιχειρείν  και θα ολοκληρωθεί το βράδυ με την λαμπρή τελετή απονομής των Greek Exports Awards στους κορυφαίους των ελληνικών εξαγωγών.

Το Greek Exports Forum & Awards 2024, το οποίο τελεί και υπό την αιγίδα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας – αναγνωρίζοντας τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει  στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας-, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Η πολυμελής Κριτική Επιτροπή, με εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο καθώς και το κοινό, με ξεχωριστή ψηφοφορία, θα αναδείξουν και φέτος τους «πρωταγωνιστές» που οδηγούν την ανάπτυξη, μέσα από 49 συνολικές κατηγορίες βραβείων, σε 4 διαφορετικές θεματικές ενότητες εξαγωγικής δραστηριότητας.

Παράλληλες δράσεις/B2B Συναντήσεις Ελλήνων Εξαγωγέων με Εκπροσώπους Διμερών Επιμελητηρίων και ΟΕΥ

Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει στους δυνητικούς εξαγωγείς-συμμετέχοντες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν στις 29-30 Απριλίου 2024, προσωπικές διαδικτυακές συναντήσεις (B2B meetings) με εκπροσώπους Χορηγών, Διμερών Επιμελητηρίων, μεταξύ των οποίων και  το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας, εκπροσώπων γραφείων ΟΕΥ καθώς και Buyers.

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας θα είναι παρόν στις B2B Συναντήσεις Ελλήνων Εξαγωγέων Στις συναντήσεις αυτές οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν την προοπτική δικτύωσης τους στις αγορές που τους ενδιαφέρουν και να μάθουν με λεπτομέρεια για τις δυσκολίες και τις ευκαιρίες διμερών εμπορικών συνεργασιών.

La pianificazione e l'attuazione degli incontri specifici avverrà attraverso LiveOn, la piattaforma digitale per lo svolgimento dell'evento, e sarà rispettato l'ordine di priorità.

Ultime notizie