Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων στη Δυτική Ελλάδα τον Νοέμβριο, στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού για το 2024 και της στρατηγικής του για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της προώθησης της επιχειρηματικότητας.

Στον σχεδιασμό του Επιμελητηρίου για την περίοδο 2024-2027 εντάσσονται ειδικές δράσεις σε συνεργασία με φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα της Δυτικής Ελλάδος.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κος Λεντζας Ιωάννης και ο Γενικός Γραμματέας Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας Παναγιώτης Βαμβακάρης

 

Ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία των απαραίτητων ενεργειών για  νέες επιχειρηματικές, πολιτιστικές, τουριστικές και εκπαιδευτικές δράσεις σε συνεργασία με  την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τους Δήμους Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδραβίδας – Κυλλήνης, και Πύργου και το Επιμελητήριο Ηλείας.

Σε αυτό πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε  σειρά συναντήσεων με τους ενδιαφερόμενους φορείς την Δευτέρα, 20 και Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, όπου συμμετείχαν  ο Αντιπεριφερειαρχης  Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Αγροαδιατροφικης Σύμπραξης Π.Δ.Ε. κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ιωάννης Λεντζας, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος, ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής, ο Πρόεδρος  του  Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος, ο υπεύθυνος  Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και του Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γεώργιος Σαραντοπουλος και ο υπεύθυνος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Βασίλειος Μπαλάσκας. Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Βαμβακάρης.

Στρογγυλό τραπέζι εργασιών στην Έδρα Επιμελητήριου Ηλείας (Πύργος) συμμετέχοντες:

Αριστείδης Παναγιωτόπουλος Δήμαρχος Αρχαίας  Ολυμπίας, Γεωργιος Σαραντοπουλος υπεύθυνος ευρωπαϊκών προγραμμάτων και του Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης , Παναγιώτης Βαμβακάρης Γεν. Γραμματέας Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κωνσταντίνος Νικολούτσος Πρόεδρος Επιμελητήριου Ηλείας ,Θεόδωρος Βασιλόπουλος Αντιπεριφερειαρχης  Αγροτικής Ανάπτυξης &  Πρόεδρος Της Αγροαδιατροφικης Σύμπραξης Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδος