Ένα GOLD και δύο SILVER Βραβεία για τις καλές πρακτικές που συντελούν στη βελτίωση της Οικονομικής λειτουργίας και διοίκησης

Μία ακόμη τιμητική διάκριση απέσπασε η Amplus Technologies, που συνεχίζει να ξεχωρίζει για τις επιδόσεις της. Αυτή τη φορά πρόκειται για τα βραβεία που έλαβε η εταιρεία στην 3η διοργάνωση των Finance & Accounting Αwards 2023.

Η απονομή έλαβε χώρα την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου σε μια λαμπρή τελετή στο Sofitel Athens Airport, με την παρουσία περίπου 200 στελεχών από τον κλάδο της οικονομικής διοίκησης και της λογιστικής από όλη την Ελλάδα. Στα Finance & Accounting Awards αναδεικνύονται κάθε χρόνο οι καλύτερες πρακτικές του κλάδου στην Ελλάδα και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες, ανεξαρτήτως αγοράς και τομέα δραστηριοποίησης.

 

Για την AMPLUS Technologies είναι ιδιαίτερη τιμή η τριπλή βράβευσή της, καθώς απέσπασε:

  • GOLD Βραβείο στην κατηγορία Cash Management (Βραβεύεται το καινοτομικό έργο που βελτιώνει τη διαχείριση των ταμειακών διαθέσιμων)
  • SILVER Βραβείο στην κατηγορία Strategic Financial Management (Βραβεύεται το έργο της οικονομικής διεύθυνσης που αποδεδειγμένα μέσω της χρηστής λογιστικής και χρηματοοικονομικής διοίκησης επιδρά στη λήψη στρατηγικών επιχειρηματικών αποφάσεων, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη και την αύξηση κερδοφορίας της επιχείρησης)
  • SILVER Βραβείο στην κατηγορία Tax Management (Βραβεύεται το καινοτομικό έργο που βελτιώνει τη διαχείριση των φορολογικών υποχρεώσεων της επιχείρησης) και επιπλέον

 

Με αφορμή τη βράβευση  στα Finance & Accounting Awards 2023, ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της AMPLUS Technologies, Γιώργος Δαμανάκης, δήλωσε: «Είμαι υπερήφανος για τις διακρίσεις που έλαβε η εταιρεία μας και σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης. Η επιτυχία αυτή ήταν το αποτέλεσμα της άοκνης προσπάθειας των στελεχών μας που με τη γνώση και την εμπειρία τους επέτυχαν απτά αποτελέσματα σχετικά με την οικονομική διοίκηση και λειτουργία της AMPLUS».

 ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της AMPLUS Technologies, Γιώργος Δαμανάκης

 

Λίγα λόγια για την Amplus

Η AMPLUS Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2006 από μια ομάδα κορυφαίων ειδικών της πληροφορικής και πολύ γρήγορα αναδείχτηκε σε έναν από τους σημαντικότερους Integrators στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει πλέον ένα σημαντικό μερίδιο της εγχώριας αγοράς Πληροφορικής. Η AMPLUS A.E, τα τελευταία δεκαέξι χρόνια, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, για κάθε πελάτη, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Συμβούλου και συνδυάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες από τους μεγαλύτερους διεθνώς κατασκευαστές Hardware και Software, με τους οποίους συνεργάζεται.