Η Acetaia Bellei αναγνωρίζεται ως κορυφαίος παραγωγός βαλσαμικού ξιδιού υψηλής ποιότητας της Μόντενα (Tradizionale, παλαιωμένο και ωριμασμένο, υψηλής πυκνότητας, Dop και Igp).
Η οικογένεια Bellei ξεκίνησε την παραγωγή της το 1847 και η καρδιά της εταιρείας είναι μια αρχαία “Acetaia (κελάρι)” με 3.600 δρύινα βαρέλια που εμπλουτίζουν το βαλσαμικό ξύδι με γεύσεις και αρώματα που δημιουργήθηκαν πριν από πολλά χρόνια- μερικά δρύινα βαρέλια είναι ακόμη ενεργά από τα τέλη του 19ου αιώνα!
Σήμερα η Bellei έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, όπου τα βαλσαμικά ξύδια της χρησιμοποιούνται από διάσημους σεφ και πωλούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης, delicatessen, πολυκαταστήματα και HO.RE.CA.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ:
– I tradizionali D.O.P : Aceto balsamico 12 anni dop , aceto balsamico extravecchio 25 anni dop
– Il condimento premium: Sua maesta’ denso dolce, Sua maesta’ denso bianco
– I densi
– Creme all’aceto balsamico
– Creme glassy ( crema al lampone all’aceto balsamico, crema al tartufo all’aceto balsamico, crema ai fichi all’aceto balsamico, crema al rosmaricno all’aceto balsamico, crema al limone all’aceto balsamico)
– Linea BIOLOGICA
Για την καλύτερη οργάνωση των συναντήσεων σας παρακαλούμε να καλέσετε στο τηλ. 210. 7213209 την κα. BREVETTI SABRINA για να σας ορίσει προσωπικό ραντεβού

Ultime notizie