Διαβάστε ακόμη

Μεσογειακό Σαλόνι Επιχειρήσεων

  Στην  πόλη του Τάραντα πραγματοποιήθηκε η Μεσογειακή Έκθεση Επιχειρήσεων (https://salonemediterraneodellimpresa.it). Η Μεσογειακή Έκθεση Επιχειρήσεων,

Η παρουσία του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Αθηνών στα Greek Beer Awards 2026 ανέδειξε τη σύνδεση της μπύρας με τη γαστρονομία, τον τουρισμό και τις επιχειρηματικές συνεργασίες στη Μεσόγειο

Το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Αθηνών συμμετείχε στη Βραδιά Απονομής των Greek Beer Awards 2026, η οποία

We Ride As One 2026

Οι Ducatisti στην Ελλάδα συμμετείχαν στην παγκόσμια γιορτή της Ducati • Το We Ride As

Επιχειρηματικές συναντήσεις με την εταιρεία DANTΙ TARTUFI την Τετάρτη 19 Φεβρουάριου 2025

IL DANTI TARTUFI (facebook) είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία που ιδρύθηκε στη γραφική περιοχή της Ούμπρια της Ιταλίας, γνωστή για την πλούσια γαστρονομική της κληρονομιά. Ειδικεύεται στις φρέσκες τρούφες που μπορεί να προμηθευτεί απευθείας από ένα μεγάλο δίκτυο κυνηγών.

 

Προσφέρει  μία ευρεία γκάμα προϊόντων τρούφας, όπως βούτυρο τρούφας, κρέμα τρούφας, μέλι τρούφας κ.α. που παρασκευάζονται μόνο από φυσικά συστατικά, χωρίς πρόσθετα ή τεχνητές χρωστικές ουσίες.

Η ομάδα της αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της τρούφας. Αυτό το ‘μίγμα’ ενέργειας και βαθιάς τεχνογνωσίας τους  επιτρέπει να καινοτομήσουν, διατηρώντας, παράλληλα, τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και παράδοσης.

Η  εταιρεία αναζητά συνεργάτες στην ελληνική αγορά και για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιήσει επιχειρηματικές συναντήσεις και θα παρουσιάσει τα προϊόντα της στην έδρα του Επιμελητηρίου (Σόλωνος 102, Αθήνα) την Τετάρτη 19/02 από τις 09.30 έως τις 16.30

Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε, να επικοινωνήσετε με την κα. BREVETTI SABRINA στο τηλ. 210 7213209.