Με τη συνεργασία του  Έλληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας (CCIE Atene), του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς (Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς) και τη μεγάλη χορηγία της Ευρωπαϊκή Πίστη με στόχο να γίνει θεσμός η επαφή των νέων ταλέντων με την αγορά εργασίας.

Το NGFL (New Generations Fashion Lines) είναι το μοναδικό fashion event που προβάλλει αποκλειστικά τους νέους fashion and jewels designers. Το επόμενο θα διοργανωθεί στις 7-8 Μαΐου στο περιστύλιο Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του γνωστού Fashion Expert Μιχάλη Πάντου και με ιδιαίτερης αισθητικής catwalks. Μαζί και το 1ο Graduate Fashion Week με τελειόφοιτους σπουδαστές σχολών μόδας, Ελλάδας και εξωτερικού. Επιπλέον σε installations, ταλαντούχοι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους. Εικαστικοί θα προβληθούν μέσα από Art exhibition που θα συλλειτουργεί μαζί με το event.
Συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων όσων ασχολούνται με τη μόδα, σχεδιαστών, δημοσιογράφων, showrooms, επιλεγμένων καταστημάτων, fashion editors, fashion bloggers. Προσελκύει περίπου 2.500 επισκέπτες στο διήμερο που διαρκεί.

Ωράριο Λειτουργίας: 11:00 – 21:00

Δείτε περισσότερα:

Main Page