Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής και η Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2021, της ετήσιας γιορτής του καφέ θα είναι η 17η Δεκεμβρίου 2021.Θα σηματοδοτήσει έτσι τη φετινή εορταστική περίοδο για όλους μας.
Σημειώστε την ημερομηνία.Σας περιμένουμε!
Επισκεφθείτε το www.ethosevents.eu και επιλέξτε από τις 85 κατηγορίες βραβείων εκείνες που αντιστοιχούν στις δραστηριότητές σας!
Φυσική παρουσία στην εκδήλωση θα έχουν πλήρως εμβολιασμένοι συμμετέχοντες (με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) και συμμετέχοντες που έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο (με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης).
Παράλληλα, η εκδήλωση θα μεταδίδεται και ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την πρώτη πλήρη, all-in-one, ψηφιακή πλατφόρμα για την Επιχειρηματική Επικοινωνία και τα Events, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του καφέ και της καφεστίασης να συμμετάσχουν από την άνεση του σπιτιού τους σε αυτή τη λαμπερή βραδιά!
Δείτε περισσότερα στο www.ethosevents.eu
Εμπνευστής και Ειδικός Σύμβουλος Coffee Business Awards:
κ. Κώστας Καπερώνης
Το Έλληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας δίνει για μια ακόμα φορά την αιγίδα του στην πραγματικά άρτια αυτή εκδήλωση που πιστεύουμε ότι του χρόνου θα πραγματοποιηθεί με ζωντανή παρουσία όλων των συμμετοχόντων και των παρευρισκομένων.