Η εταιρεία GIAROLA http://www.giarolasavem.com   που έχει έδρα στην PIACENZA , από το 1918 παράγει αρωματικούς οίνους , λικέρ και αποστάγματα σύμφωνα με παλιές συνταγές που παραδίδονται από γενιά σε γενιά.
Στο εργοστάσιο της, το οποίο είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μελετάνε με μεγάλη προσοχή τις δοσολογίες, τα αρώματα και τα αποστάγματα, καθώς και τη χρήση μόνο πρώτων υλών υψηλής ποιότητας.
Η σύγχρονη προσέγγιση και η συνεχής καινοτομία, της έχουν επιτρέψει να δημιουργήσει μία ευρεία γκάμα αρωματικών οίνων
και λικέρ με την επωνυμία Giarola, καθώς και πολυάριθμα προϊόντα σχεδιασμένα σύμφωνα με τις οργανοληπτικές απαιτήσεις και την εικόνα του τελικού πελάτη.
Το δίκτυο διανομής και πωλήσεων της είναι σταθερό και απευθύνεται στην εθνική και στη διεθνή αγορά . Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να παράγει και για τρίτους ( private label)
ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ
H εταιρεία αναζητά συνεργάτες στην ελληνική αγορά ( κυρίως εισαγωγείς ,διανομείς, χονδρέμποροι ) και για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιήσει επιχειρηματικές συναντήσεις και θα παρουσιάσει τα προϊόντα της στην έδρα του Επιμελητηρίου ( Σόλωνος 102 – Αθήνα) την Πέμπτη 29 Μαΐου , από τις 09.30 έως τις 16.30
Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να καλέσετε στο τηλ. 210. 7213209 την κα. BREVETTI SABRINA για να σας ορίσει προσωπικό ραντεβού ή να στείλετε mail ενδιαφέροντός σας στο [email protected]