Μία ακόμα διάκριση για την εταιρεία ΜΕΓΑ και τα προϊόντα Wet Hankies Antibacterial Extra Safe τα οποία, στα πλαίσια του διεθνούς κύρους θεσμού, που στόχο έχει να αναδείξει και να επιβραβεύσει την καινοτομία, αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία τους, κατόπιν ανεξάρτητης καταναλωτικής έρευνας, η οποία διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί διεθνώς έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους θεσμούς επιβράβευσης καινοτόμων καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών,με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του ίδιου του καταναλωτικού κοινού.

Τα Wet Hankies Antibacterial Extra Safe ήταν τα πρώτα αντιβακτηριδιακά μαντήλια στην Ελλάδα που έδωσαν απάντηση στην ανάγκη για εγγυημένη ενισχυμένη αντιβακτηριδιακή προστασία, εξασφαλίζοντας, μέσα από εξειδικευμένα τεστ υψηλών απαιτήσεων, επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση και κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της αναγνώρισης θεσμών και καταναλωτών για την αδιάλειπτη μέριμνα της ΜΕΓΑ για τη μέγιστη ασφάλεια του καταναλωτή.

 

(Η εταιρεία ΜΕΓΑ είναι Μέλος του Έλληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας)