Λόγω της μεγάλης συμμετοχής και για την καλύτερη οργάνωση των διαδικτυακών επιχειρηματικών συναντήσεων μεταφέρεται σε νέες ημερομηνίες το Virtual Forum των ιταλών εμπορικών πρακτόρων/agents.

ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ: To Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας ’ΕΞΑΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ στην ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ’’διαδικτυακά.

Δηλώστε συμμετοχή για τις virtual επιχειρηματικές συναντήσεις…

To Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας ’ΕΞΑΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ στην ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ’’διαδικτυακά.

Virtual επιχειρηματικές συναντήσεις με τους Ιταλούς πράκτορες/agents.

Το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον που δημιουργείτε και ‘’ΕΞΑΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’διαδικτυακά και μέσα από την πλατφόρμα των Ιταλών agents.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο virtual Φόρουμ των Εμπορικών πρακτόρων της Ιταλίας και δώστε την ευκαιρία στην εταιρεία σας και στα προ’ι’όντα της ή τις υπηρεσίες της να έρθουν πιο κοντά στην αγορά της γείτονας χώρας.

Στις 8 και 9 Ιουλίου 2020 συνομιλήστε με τους ενδιαφερόμενους ιταλούς agents και κλείστε συμφωνίες μαζί τους μέσω του ‘Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Διαδικτυακή πλατφόρμα πρακτόρων/Ομιλίες βίντεο και τηλεφωνικές συνομιλίες.

Στόχος μας είναι η προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και η εύρεση συνεργασιών στην Ιταλική αγορά

Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με ιταλούς agents προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

 

Δείτε παρακάτω τι περιλαμβάνει το πακέτο συμμετοχής για το VIRTUAL STAND του συμμετέχοντα:

• Εικονική εξατομικευμένη βάση

• Προετοιμασία λογότυπου εταιρείας

• Ανακοίνωση στο Radio Agenti.IT

• Προώθηση στη σελίδα Facebook

• Συμβουλευτική Υποστήριξη

• Διαφημιστικό ενημερωτικό δελτίο

• Προσκλήσεις πρακτόρων, και Οργάνωση διαδικτυακών επαφών (τα ”επιχειρηματικά διαδικτυακά ραντεβού” είναι 4-5 για κάθε εταιρεία)

• Παράλληλη μετάφραση

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στη VIRTUAL FORUM AGENTI καθώς και το κόστος συμμετοχής μπορείτε να έχετε επικοινωνώντας με τα γραφεία μας στο Τηλ.210.7213209 ή στέλνοντας mail στο [email protected] ή δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας με inbox στη σελίδα μας στο facebook.