Ο γνωστός Όμιλος παραγωγής ιταλικού καφέ Lavazza και η PT Beverage World, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, ανακοινώνουν τη σύναψη μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής συνεργασίας, η οποία καθιστά την Beverage World, από την 1η Νοεμβρίου 2019, ως το νέο αποκλειστικό αντιπρόσωπο των προϊόντων της Lavazza στην Ελλάδα. Η συμφωνία αφορά τη διανομή και εμπορία των προϊόντων καφέ Lavazza σε σημεία χονδρικής πώλησης και σε χώρους εστίασης.

Η νέα συνεργασία σηματοδοτεί ένα φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης του ιταλικού brand, αναδεικνύοντας τη δέσμευση της Lavazza απέναντι στον Έλληνα καταναλωτή, ενώ δημιουργεί νέες προοπτικές για μια πιο δυναμική παρουσία του προϊόντος στην ελληνική αγορά, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση της Beverage World στο επιτυχημένο κτίσιμο κορυφαίων μαρκών όπως είναι το Evian, η Jose Cuervo, το Bushmills, η Angostura και πολλά άλλα.

 

                   

 

Αναφερόμενος στην συνεργασία, ο κ. Mauro Mantovani, Global CCO του Ομίλου Lavazza, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία μας με έναν τόσο αξιόπιστο οργανισμό στην Ελλάδα, όπως είναι η Beverage World. Η Ελλάδα αποτελεί για εμάς σημαντική αγορά, γι’ αυτό στοχεύουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, δίνοντας έμφαση στο μάρκετινγκ και οικοδομώντας σταθερές και ισχυρές τοπικές συνεργασίες με ειδικούς στον χώρο του καφέ.
Αποστολή της Lavazza, ενός οργανισμού, με παγκόσμια εμβέλεια είναι η προώθηση της αυθεντικής εμπειρίας του ιταλικού καφέ σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις μορφές του, παραμένοντας ανταγωνιστική σε όλες τις κατηγορίες και κανάλια, με προσήλωση στην ποιότητα η οποία χαρακτηρίζει όλα όσα κάνουμε».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης κ. Παύλος Φωτιάδης, αφού ευχαρίστησε τον ιταλικό Όμιλο για την εμπιστοσύνη του, δήλωσε: «Αυτή η νέα συνεργασία επιβεβαιώνει την σταθερή ανάπτυξη και εξειδίκευση της ομάδας της Beverage World, καθώς επίσης και τη δίψα της για αριστεία και κατακτήσεις μέσα από μια κουλτούρα ομαδικής εργασίας και υψηλής απόδοσης. Βασισμένοι στις ίδιες αξίες και αρχές που μοιραζόμαστε με τον Όμιλο Lavazza, είμαστε πεπεισμένοι ότι πέραν από την επιτυχή υλοποίηση των εμπορικών στόχων του brand, θα προσφέρουμε ταυτόχρονα μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις του καφέ».

Στις φωτογραφίες διακρίνουμε τον κο Παύλο Φωτιάδη και τον κο Mauro Mantovani

 

Τελευταία νέα