Από το 1999 δημιουργούμε στιγμές μυρωδάτες, λαχταριστές, στιγμές αγνής απόλαυσης… Στιγμές που ξεκινούν, με το που γευτείς τα αγαπημένα σου κρουασάν Folie, Praleda και Trendy!

Κάθε ξεχωριστή μέρα, χιλιάδες ιδέες ξεπηδούν από τους φούρνους μας και μας δίνουν ενέργεια για συνεχή καινοτομία & δημιουργία νέων προϊόντων, όπως οι βάφλες, οι γεμιστές πίτες & το τσουρέκι. Ταυτόχρονα, εισάγουμε απίθανους συνδυασμούς γεύσεων που δεν θα βαρεθείς ποτέ να δοκιμάζεις!

Έχουμε κι εμείς τις αξίες μας… και μένοντας πιστοί σ’ αυτές, φτάνουμε σε κορυφές σκέτη γλύκα! Κάθε γλυκιά πορεία έχει για αφετηρία της την παράδοση, για οδηγό την ποιότητα & προορισμό την πρωτοπορία στην απόλαυση. Και δεν φτάνουμε τυχαία, αλλά χάρη στο όραμά μας για ολοένα και περισσότερες απολαυστικές στιγμές!

Δεν φαντάζεσαι πόση extra απόλαυση μπορείς να δημιουργήσεις με μια αφράτη γλυκιά ζύμη… Απόδειξη, η πλούσια γκάμα προϊόντων μας! Το ένα πιο λαχταριστό από το άλλο και όλα μαζί ένα σύμπαν φανταστικών γεύσεων!

Όλα τα προϊόντα μας παράγονται στο εργοστάσιο της Ιεράς Οδού που φέρει τις πιστοποιήσεις  ISO (9001, 14001, 22000), FSSC22000 και BRC.

 

 

Επίσης από το 2015 τα ιταλικά παγωτά GELATI MENNE είναι στην ελληνική αγορά μέσω της εταιρείας μας EMFI A.E..

 

Η ιστορία της Menne ξεκίνησε το 1927 στο Certaldo, µια μικρή γραφική πόλη στην καρδιά της Τοσκάνης, ανάµεσα στη Σιένα και τη Φλωρεντία.

Ο Amegon Pieragnoli γνωστός και ως “Menne” στους φίλους του, ξεκίνησε να παράγει και να πουλάει σπιτικό παγωτό στους δρόμους του Certaldo, δημιουργώντας μια µικρή οικογενειακή επιχείρηση, τη Gelati Menne SRL.

Έτσι από το πρώτο κατάστημα Menne το 1930, όπου πουλούσε αποκλειστικά παγωτά και γρανίτες, η εταιρία, επενδύοντας διαχρονικά, τόσο σε τεχνολογικό εξοπλισμό όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της, καταφέρνει να αναπτύσσεται χωρίς να χάνει τον παραδοσιακό και αυθεντικό χαρακτήρα της που την έκανε γνωστή στους καταναλωτές.

H Gelati Menne είναι µια από τις παλαιότερες εταιρείες παγωτού στην Ιταλία, δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εµπορία παγωτού και λοιπών παγωµένων γλυκισµάτων.

Το 2013 ξεκινά η συνεργασία με την ΕMFI ΑΕ και συνεχίζει τη δυναμική της πορεία τόσο στην αγορά της Ιταλίας, όσο και σε υπόλοιπες χώρες, έχοντας πάντα ως βασικό κριτήριο την ποιότητα των προϊόντων, την αυθεντικότητα και το σεβασμό στον καταναλωτή.

Από το 2015 ξεκίνησε η δραστηριοποίηση στην ελληνική αγορά μέσα από το κανάλι του food service, τόσο με τις κλασσικές γεύσεις παγωτού, όσο και με τις πρωτότυπες ιταλικές γεύσεις που κάνουν τη διαφορά.

                         

Με σεβασµό στην παράδοση και την εµπειρία σχεδόν 100 χρόνων, έρχεται να θυµίσει σε όλους, µικρούς και µεγάλους την πλούσια γεύση του καλού Ιταλικού παγωτού.

Όλα τα παγωτά παράγονται σε εργοστάσιο που είναι πιστοποιηµένο µε ISO (9001,14001,22000), FSSC22000 και BRC.

www.evgapastries.gr

 

www.gelatimenne.it

 

H εταιρεία EMFI S.A (EΒΓΑ) είναι Τακτικό Μέλος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας