Το ‘Ελληνο -Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας έρχεται κοντά στα Μέλη του με την ασφάλεια της διαδικτυακής ενημέρωσης και παρουσιάζει δωρεάν μία σειρά webinars που θα σας ενημερώσουν άμεσα και έγκυρα για θέματα που  αφορούν εμπορικές, ασφαλιστικές και φορολογικές λύσεις για την επιχείρησή σας.

Ο οικονομολόγος, Μέλος του Δ.Σ.του ‘Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατ.Στερεάς Ελλάδας κος Κοτρογιάννης Ιωάννης θα ξεκινήσει την Τετάρτη 17/02/2021 και ώρα 14.00 τον κύκλο των webinars που θα διοργανώσει το Επιμελητήριό μας για τα εγγεγραμμένα Μέλη του με θέμα:

  ”Ενημέρωση για επίκαιρα Φορολογικά και Ασφαλιστικά θέματα που θα ισχύσουν το 2021”

Μετά το πέρας της παρουσίασης από το κο Κοτρογιάννη ,θα ακολουθήσουν τα  δικά σας ερωτήματα που θα απαντηθούν  άμεσα από τον κο Κοτρογιάννη.

 

Για ερωτήματα που θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος η απάντηση θα δωθεί μέσω mail ή τηλεφωνικής επικοινωνίας τις επόμενες ημέρες από τη διεξαγωγή του webinar.

Ο σχετικός σύνδεσμος για τη δήλωση συμμετοχής σας και την παρακολούθηση του webinar είναι :CCIE-Atene -Panos vamvakaris is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/94659476828?pwd=a0NqamxoSXRuSm53ZWdNWnVHNXRTQT09

Meeting ID: 946 5947 6828

Passcode: 542261

Είμαστε ανοιχτοί να μας προτείνετε θέματα που σας ενδιαφέρουν για να μπορέσουμε να τα εντάξουμε (εφόσον υπάρχει η δυνατότητα) στο ετήσιο πρόγραμμα των webinars που θα διοργανώσουμε.

 

Ultime notizie