Έχοντας ξεχωρίσει για την ευχρηστία και τις κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας, το σύστημα πολυμέσων Uconnect 7”HD δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό και τους επιβάτες του Fiat 500Χ να ακούσουν τις σημαντικότερες ειδήσεις απ’ όλο τον κόσμο.  

Το νέο Fiat 500X έχει ξεχωρίσει για τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) και την κορυφαία συνδεσιμότητα που προσφέρει το σύστημα πολυμέσων UconnectΤΜ με την έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης των 7 ιντσών.

Το σύστημα εκτός από τη συμβατότητα με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android AutoTM, μέσω της δωρεάν εφαρμογής UconnectΤΜ Live δίνει στο χρήστη πρόσβαση σε μία σειρά διαδικτυακών υπηρεσιών. Από την ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου και συμβουλές για οικονομική οδήγηση, μέχρι την πρόσβαση στα social media και βέβαια τη διαδικτυακή μουσική, η εφαρμογή UconnectΤΜ Live προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία συνδεσιμότητας.

Μία από τις πιο ξεχωριστές λειτουργίες του συστήματος είναι η δυνατότητα εκφώνησης από το UconnectΤΜ  των σημαντικότερων ειδήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, με υλικό που παρέχει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Με αυτό τον τρόπο ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να ενημερωθούν με άνεση και απόλυτη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της μετακίνησης τους. Σε συνδυασμό με συστήματα όπως το αυτόματο φρενάρισμα και το ενεργό σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, το 500Χ προσφέρει μια εξαιρετικά ασφαλή και αγχολυτική λύση ακόμα και στις δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες των αστικών κέντρων. 

Το Fiat 500X είναι διαθέσιμο με το σύστημα UconnectΤΜ με τιμές που ξεκινούν από τις 16.900 ευρώ e άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank.