Έχοντας κληρονομήσει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία από τις μητρικές της εταιρείες, Ελληνικά Πετρέλαια και Edison, η ELPEDISON είναι η εταιρεία ενέργειας που καταλαβαίνει την αγορά σε βάθος, προσδιορίζει όλους τους κρίσιμους παράγοντες που την επηρεάζουν και πράττει πάντα έχοντας ως στόχο το όφελος του τελικού καταναλωτή.

 

Με τις δύο ιδιόκτητες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής συνδυασμένου κύκλου, με καύσιμο φυσικό αέριο, η ELPEDISON δεσμεύεται σε μία από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής ενέργειας. Παράλληλα, η προηγμένη τεχνολογία παραγωγής συνδυασμένου κύκλου, που χρησιμοποιείται και στις δύο μονάδες διασφαλίζει την πλέον αποτελεσματική χρήση των ορυκτών καυσίμων, επιτυγχάνοντας απόδοση της τάξης του 56%.

 

Η ELPEDISON, χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, προσδιορίζει με ακρίβεια τις ανάγκες των επιχειρησιακών και οικιακών της πελατών. Προτείνουμε στους πελάτες μας εκείνο το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις διαφοροποιημένες τους ανάγκες ενώ, ταυτόχρονα, μειώνει το κόστος τους σε κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

 

Σήμερα, η ELPEDISON αποτελεί κορυφαία εταιρεία ενέργειας, τόσο στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος, όσο και στην προμήθεια φυσικού αερίου. Φιλοδοξεί να είναι πάντα ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στον κλάδο της, προσφέροντας ενεργειακά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σε ανταγωνιστικές τιμές, με σταθερότητα και συνέπεια.

 

Στην ELPEDISON, το όραμά μας είναι να είμαστε ο ηγέτης στην παροχή κορυφαίων και καινοτόμων ενεργειακών λύσεων. Να συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη της τεχνολογίας που αφορά στους τομείς δραστηριοποίησής μας. Να «χτίζουμε» στέρεες και μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες και προμηθευτές μας, μένοντας πιστοί στις πιο σημαντικές προτεραιότητές μας, το σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ασφάλεια και την ακεραιότητα, την αριστεία. Επίσης, συνδέονται απόλυτα  με την αριστεία και την προσήλωση στον πελάτη, ώστε να ικανοποιούμε πλήρως τις προσδοκίες των πελατών μας.

Στην ELPEDISON, θέλουμε να προκαλούμε τον ίδιο μας τον εαυτό, θέτοντας πάντα υψηλότερους στόχους. Παράλληλα, διασφαλίζουμε ότι, σε κάθε περίπτωση, εκπληρώνουμε τις προτεραιότητές μας, οι οποίες είναι:

Η παραγωγή καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω των πιο προηγμένων και φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών

Η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας

Η υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων που μπορούν να συμβάλλουν στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών στις οποίες λειτουργούμε και εργαζόμαστε καθημερινά

Η επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων αλλά και των συνεργατών μας

Η υγιής και μακροπρόθεσμη εταιρική μας ανάπτυξη

Η φιλοσοφία μας πηγάζει από το γεγονός ότι εργαζόμαστε στον τομέα και για τον τομέα της Ενέργειας. Συμμετέχουμε δηλαδή σε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό: εργαζόμαστε για τον ίδιο τον άνθρωπο, προωθώντας την οικονομική και κοινωνική ευημερία, αλλά και την ποιότητα ζωής, μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον για όλους, με επαρκή ενέργεια.

Η προσοχή μας είναι επικεντρωμένη στους πελάτες και συνεργάτες μας. Πραγματοποιούμε τους στόχους μας μέσα από την παροχή όλων των πλεονεκτημάτων μιας καθαρής, αποτελεσματικής, ασφαλούς και χαμηλού κόστους ενέργειας.

 

Η εταιρεία ELPEDISON είναι Μέλος Στήριξης του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας

 

www.elpedison.gr