• Στις 5 και 6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη συγκέντρωση φίλων της Abarth στην ιστορία της μάρκας με αφορμή τα 70un της γενέθλια.
  • Περισσότεροι από 5.000 φίλοι της μάρκας με περισσότερα από 3.000 Abarth κατέκλυσαν τον εκθεσιακό κέντρο MIND στο Μιλάνο.
  • Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και η νέα ειδική έκδοση Abarth 695 70° Anniversario, ενώ το κοινό πραγματοποίησε περισσότερα από 3.500 test drives με τα μοντέλα της σειράς “70th Anniversary”.

  

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου η μεγαλύτερη συγκέντρωση φίλων της Abarth στο Μιλάνο. Περισσότερα από 5.000 άτομα συμμετείχαν με περισσότερα από 3.000 Abarth σε ένα πραγματικό πάρτι για την αυτοκίνηση. Η επιτυχία της εκδήλωσης που οργανώθηκε με αφορμή τα 70un γενέθλια της μάρκας, επισφραγίστηκε από την Παγκόσμια Πρεμιέρα της νέας ειδικής έκδοσης Abarth 695 70° Anniversario. Η ειδική έκδοση με σημείο αναφοράς τη νέα ρυθμιζόμενη αεροτομή και το συνδυασμό χρωμάτων Green Monza 1958 και Campovolo Grey, τιμά την ιστορία και την αγωνιστική κληρονομιά της Abarth.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης δημιουργήθηκε μια πίστα 3 χιλιομέτρων την οποία είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν με τα αυτοκίνητα τους οι φίλοι της μάρκας. Για ακόμα μεγαλύτερες δόσεις αδρεναλίνης ο Πρωταθλητής της κατηγορίας FIA R-GT, το Abarth 124 rally, έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους τυχερούς να βρεθούν στο δεξί του κάθισμα ανακαλύπτοντας τη δύναμη και την ευελιξία  του αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Μια μεγάλη σειρά παράλληλων δραστηριοτήτων, όπως αγώνες δεξιοτεχνίας, επίδειξη ακροβατικών με BMX και η έκθεση με κλασσικά αυτοκίνητα της μάρκας, κράτησαν αμείωτο τον ενθουσιασμό του κοινού και τις δύο ημέρες, ενώ όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στο Μιλάνο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις μέσω του “Online Abarth Day”. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1.000 δημοσιεύσεις, ενώ η αποκάλυψη του μοντέλου που απέσπασε 90.000 likes την παρακολούθησαν διαδικτυακά 140.000 άνθρωποι.

Επιδόσεις, διασκέδαση και κληρονομιά. Αναμφίβολα τα Abarth Days 2019, το πάρτι που οργανώθηκε για τα 70unγενέθλια της μάρκας, αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία να εκφράσουν οι φίλοι της μάρκας απ’ όλη την Ευρώπη το πάθος τους για την Abarth. Στην Ευρώπη συνολικά υπάρχουν 77 επίσημοι σύλλογοι φίλων της μάρκας (διπλάσιος αριθμός σε σχέση με το 2016), ενώ η διαδικτυακή κοινότητα “Scorpionship” αριθμεί περισσότερα από 110.00 μέλη.

 

Ultime notizie